Recep uçar resmen kayserispor’da

Recep uçar resmen kayserispor’da

Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor’un yeni teknik direktörü Recep Uçar, resmen Kayserispor’da. Uçar, düzenlenen imza töreni ile kendini 1+1 yıllığına Kayserisporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. 

RHG Enertürk Enertürk Enerji Stadyumu’nda düzenlenen imza törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Kayserispor’un yeni teknik direktörü Recep Uçar ve basın mensupları katıldı. 

İmza töreninin açılış konuşmasını Kayserispor Teknik Direktörü Ali Çamlı yaptı. Çamlı, şöyle dedi: “Bugün burada, yeni hocamızın imza törenini yapacağız. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız da bizleri yalnız bırakmadı, teşekkür ederim.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise şunları söyledi: “Öncelikle hocamıza hoş geldiniz diyorum. Kulübümüz bir karar vermiş ve hocamızı getirmiş. Kayserispor, bizim vazgeçilmezimizdir. Bu şehir, değerlerine sahip çıkar. Kayserispor, bizim olmazsa olmazımızdır. Biz, hep Kayserisporumuza destek olacağız. Mehmet Özhaseki, bakanımız da en büyük destekcimizdir. Sponspor olan tüm paydaşlarımıza da teşekkür ederim. Destek vermek, zordur. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak her şey düzelir. Hocamıza Kayseri hoş geldiniz diyorum. Göz bebeğimiz, size emanettir. Allah mahçup etmesin.”

Kayserispor’un çiçeği burnunda teknik direktör Recep Uçar, şunları kaydetti: “Kayserispor ailesine katıldığım için çok mutluyum. Nasıl bir camiaya geldiğimi biliyorum. Üzerimde bir sorumluluk olacak. Buraya gelmem de etkili olan bakanımız Mehmet Özhaseki’ye teşekkür ederim. Kendimi evimde gibi hissediyorum. Tüm Kayserispor taraftarlarına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Camianın beklentisini biliyorum. Çalışkan bir oyuncu grubumuz var. Kayserispor’u ileri taşımak için mücadele edeceğiz. Yeni arkadaşlarımızın da takıma katılması ile daha iyi yerlere geleceğiz.”

Konuşmaların ardından Recep Uçar, kendini 1+1 yıllığına Kayserisporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’