RECEP MAMUR`DAN ŞAŞIRTAN KARAR!

RECEP MAMUR`DAN ŞAŞIRTAN KARAR!

Olağanüstü genel kurul kararı alan Kayserispor’da başkan Recep Mamur, "Genel kurulda kesinlikle aday olmayacağımı bildirme gereği duydum” açıklamasını yaptı.

BAŞKANLIĞA ADAY OLMAYACAĞIM

Recep Mamur’un kulübün resmi internet sitesinden yapmış olduğu açıklamada 30 Ekim 2013 Çarşamba günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul’da başkanlığa aday olmayacağını belirtti. Recep Mamur Kayserispor resmi internet sitesi aracılığı ile yaptığı açıklamada "Almış olduğumuz Genel Kurul kararından sonra, gıyabımda ‘geri dönecek’ ifadeleri dolaşmaktadır. Şahsım ve Yönetim Kurulu’nu, genel kurul kararına götüren kararların hiçbiri ortadan kalkmamıştır. Bu nedenle; genel kurulda kesinlikle aday olmayacağımı, siz değerli Kayserisporlulara tekrar bildirme gereği duydum” dedi.

Bu açıklamanın ardından kulisler iyice hareketlendi. Bu zamana kadar Recep Mamur’un başkanlığına kesin gözüyle bakılırken yapılan açıklamadan sonra gözler yeni adayların kim olacağı sorusuna çevrildi. Daha önce kulüpte yöneticilik yapan birçok ismin yeniden göreve talip olabileceği belirtilen iddiaya göre yeni bir yapılanmanın da gerçekleştirileceği gelen haberler arasında.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’