RAİNBOW, NİLÜFER'E KARŞI KOYAMADI

RAİNBOW, NİLÜFER

RAİNBOWSPOR 30-36 NİLÜFER BELEDİYESİ

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Rainbow Kayserispor, Bursa Nilüfer Belediyesi'ne karşı oynadığı 3. play-off karşılaşmasında da istediği galibiyeti elde edemedi. Takım Antrenörü Yücel Şimşek açıklamalarda bulunarak ‘Karşılaşmaya odaklanamadık' dedi

RAİNBOWSPOR 30-36 NİLÜFER BELEDİYESİ 

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Rainbow Kayserispor, Bursa Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü ile oynadığı 3. play-off karşılaşmasından da mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşmaya atak başlayan taraf ev sahibi ekip Nilüfer Belediyesi oldu. Henüz maçın ilk dakikalarında rakibi karşısında oldukça pasif bir oyun sergileyen Rainbowspor karşılaşmanın ilk yarısını 20-11'lik skorla geride tamamladı. 2. yarıya da istediği başlangıcı yapamayan Rainbowspor, rakibi Nilüfer Belediyesi ile deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 36-30 mağlup ayrıldı. Karşılaşma bitiminde sahadan ayrılan Nilüfer Belediyesi oyuncuları galibiyet sevinci yaşarken, Rainbowspor takım oyuncularının üzgün oldukları gözlendi.

Karşılaşma bitiminde açıklamalarda bulunan Rainbowspor Antrenörü Yücel Şimşek ‘Karşılaşmaya bir türlü odaklanamadık' diyerek şunları söyledi; Nilüfer Belediyesi iyi bir takım. Ligi 2. sırada tamamlamışlar. Onlara karşı oynadığımız bütün play-off karşılaşmalarından mağlup ayrıldık. Bu sonuçlar için elbette ki üzgünüz ama bizim asıl hedefimiz daha öncede söylemiş olduğum gibi Türkiye Kupası. Kadromuz çok geniş bir kadro olmadığı için şuanda iyi durumda olan tecrübeli oyuncularımızı riske atmak istemedik. Bu durum rakip için avantaj oldu. Umarım asıl hedefimiz olan kupayı kazanırız ve play-off mağlubiyetlerini bu vesile ile unuturuz.” 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak