RAİNBOW FIRTINASI TRABZON'U TİTRETTİ!

RAİNBOW FIRTINASI TRABZON

Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmaları kapsamında sahasında Trabzonspor'u konuk etti.

HABERİ İZLE

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Rainbowspor, ilimiz hentbol tarihinde bir ilki gerçekleştirerek kaldığı Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmaları kapsamında sahasında Trabzonspor'u konuk etti. İkili karşılaşma usulüne göre oynanacak olan çeyrek finalin ilkini Rainbow Kayserispor 30-27 kazandı. Takım da alınan sonuç teknik heyeti ve yönetimi sevindirdi.

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Rainbow Kayserispor, ilimiz hentbol tarihinde bir ilki gerçekleştirerek kaldığı Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmaları kapsamında sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Karşılaşmaya Rainbowspor başlayan taraf oldu. Rakibi Trabzonspor'a karşı oldukça iyi mücadele eden Rainbowspor, karşılaşmanın ilkyarısını 15-11'lik skorla önde tamamladı. Maçın ilkyarısını önde tamamlayan Rainbowspor 2. yarıya da atak başlayan taraf oldu. 2. yarıda ilk dakikalarda oyunda hâkimiyeti yine eline almasını bilen Rainbow da oyuncular bir ara tribündeki küçük bir karışıklık nedeniyle maçın durmasından kaynaklı oyun disiplininden koptular. Rakibin skor yönünden kendilerini yakalamasına engel olamayan turkuaz-beyazlılar daha sonrasında yeniden toparlanmasını bildiler ve maçı 30-27'lik skorla kazanan taraf oldular.

Karşılaşma bitiminde açıklamalarda bulunan takım Antrenörü Yücel Şimşek şunları söyledi; Güzel bir maçtı, ilk yarıyı çok iyi oynadık. 2. yarının başında biraz bocalamamıza rağmen takım kendisini kısa sürede toparladı. 3 farkla kazandık bu avantajla inşallah Trabzon da daha rahat oynar ve orada da maçı kazanırız. Böylece Kayseri'nin adını kupada finale yazdırırız. Taraftara çok teşekkür ediyorum. Bu stat yapılalı hiç bu kadar coşkulu olmamıştı. Galibiyeti taraftara hediye ediyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.”

Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz ise şöyle konuştu: Çok zorlu bir maç olacağı belliydi. Pazar günü deplasmanda bir maçımız vardı. Orada berabere kaldık. Çok fazla Antrenman yapamadık sporcularımız biraz yorgundu ama kendilerine düşen görevi hepsi çok iyi şekilde yaptı. Bu bir başlangıç inşallah Trabzon'da da bu takımı yenip yarı finale ismimizi yazdıracağız. Devamında da final oynamayı planlıyoruz. Buraya gelen takıma destek veren bütün taraftara teşekkür ediyorum. 5 yıldır Hentbol'un içindeyim bir sürü deplasmana gittim hiçbir yerde böylesine çok taraftar görmedim. 3 farkla bitirdik, bu kesinlikle avantaj, bizim takımı gördünüz biraz daha istekli biraz daha hırçın oynuyoruz ve Trabzon'a göre daha hızlıyız. İnşallah bu zaaflarını kullanıp orada da galip gelerek yarı finale ismimizi yazdıracağız.”   

Çeyrek finalde rövanş maçında Rainbow Kayseri deplasmanda 18 Mart çarşamba günü Trabzonspor'un konuğu olacak.



Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı