RAİNBOW YENİ YILA FARKLI BAŞLAYACAK

RAİNBOW YENİ YILA FARKLI BAŞLAYACAK

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Rainbow Kayserispor, yeni yılın ilk karşılaşmasından galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Takımın genel durumunu Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz değerlendirdi

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Rainbow Kayserispor, ligin ilk yarısının son karşılaşmasını Bursa temsilcisi Nilüfer Belediye Spor Kulübü’ne karşı oynamış ve karşılaşmadan 1 sayı farkla mağlup ayrılan taraf olmuştu. Sezonun ilk yarısının son karşılaşmasını mağlubiyetle kapatan Rainbow, ligde sezonun 2. yarısına galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor. Türkiye Kupası dışında lig maçlarına da motive olmaya çalışan Rainbow sezonun 2. yarısının ilk karşılaşmasını 18 Ocak tarihinde Ankara İl Özel İdare takımına karşı oynayacak. Deplasmanda oynayacağı karşılaşmadan mutlak galibiyet çıkarmak isteyen Rainbow’un eksik oyuncu olmadan ikinci yarıya başlaması bekleniyor.

BAŞKAN AKBEYAZ AÇIKLAMADA BULUNDU

Rainbow Kayserispor takımın genel durumunu Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz değerlendirdi. 1.sezonun son karşılaşmasında galibiyeti 1 farkla kaçırdıklarına üzüldüklerini belirten kulüp başkanı Akbeyaz sezonun 2. yarısına galibiyetle başlamak istediklerini söyleyerek şunları söyledi: “Nilüfer Belediye Spor Kulübü’ne karşı şansızlık yaşadık. Kupa da oynayacağımız karşılaşmalarda da idamız devam edecek ama ligde özellikle ikinci yarıda alacağımız sonuçlar çok önemli. Sezonun ilk yarısının son maçında oyuncularımız çok iyi mücadelede bulundular. Ama olmadı. 1 farkla yenildik. Sonuca üzüldük ama oynadığımız oyuna sevindik. Çünkü gerçekten deplasmanda mücadele etmemize rağmen çok iyi bir oyun sergiledik. 18 Ocak’ta Ankara İl Özel İdare’ye karşı 2. yarının ilk karşılaşmasına çıkacağız. O da deplasman karşılaşması olacak ve zor bir maç olacak fakat biz galip gelerek 2. yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. Umarım istediğimiz olur. Ayrıca 2. yarıya tam kadro başlayacağız.”



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’