RADİSSON BLU ERCİYES OTEL HİZMETE AÇILDI

RADİSSON BLU ERCİYES OTEL HİZMETE AÇILDI

Radisson Blu Mount Erciyes Oteli AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili  Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Türkiye’nin ve dünyanın sayılı kayak merkezlerinden olan Erciyes’te yapımı tamamlanarak ilimiz turizmine kazandırılan Radisson Blu Mount Erciyes Oteli’in açılışına  Vali  Şehmus Günaydın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, KAYÜ Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ilçe belediye başkanları ile Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı katıldı.       

Kurdele kesimi öncesi konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes Dağı’na 20 yıllık bir emeği olduğunu hatırlatıp, hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.                                                                                                        

Artaş İnşaat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya’da Kayseri’ye özen gösterdiklerini belirterek, “Biz de burada Türk turizmine hizmet etmek istiyoruz. Bu tesisin tamamı 14 bin metrekare, 3 bin metrekare kısmı otel kısmı, 11 bin metrekare kısmı günübirlik alandır” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç ise bir ekip anlayışı içerisinde, milletvekilleri, bakanlarla, teşkilatlarla ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’In önderliğinde şehri daha iyi noktalara taşımak için çırpındıklarını vurgulayarak şunları kaydetti.  “Ödüllerden ödüllere koşuyoruz. Geçenlerde açıklanan yatırımlarla ilgili 30 Büyükşehir içerisinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin birinci sırada olduğu kamuoyu duydu. Yine ek bütçelerimizle yatırımlarımızı yapmaya devam edeceğiz. Bu çalışmaları yaparken, Erciyes Kayak Merkezi’mizi, gerek Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde sportif etkinliklerle, gerekse sıcak su konusundaki devam eden çalışmalarımızla, yayla turizmi mantığı içerisinde yaklaşımlarımızla burayı yaşam merkezine dönüştürme yolunda kaygılarımızı sürdürüyoruz”  

Konuşmaların ardından protokol tarafından otelde incelemelerde bulunuldu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi