PROSİNECKi, NOBRE KONUSUNDA TEMKİNLİ!

PROSİNECKi, NOBRE KONUSUNDA TEMKİNLİ!

Spor Toto Süper Ligin 31.haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor'da maçın hazırlıkları sürüyor.

Antrenman öncesi basın mensuplarının Mersin İdmanyurdu'nun futbolcusu Mert Nobre'nin Kayserispor'a transfer olduğu iddialarını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, "Nobre ile alakalı eğer oyuncu kesinlikle buraya nihai anlamda transferi biterse sonuçlandıktan sonra tabi ki de ben yorum yapabilirim ama Nobre benim düşünceme göre Türk vatandaşı ve ligde tecrübeli olması nedeniyle tabi ki de iyi bir oyuncudur" dedi.

KAYSERİSPOR'DA FENERBAHÇE MESAİSİ DEVAM EDİYOR

Karpuzatan Tesisleri'nde Teknik Direktör Robert Prosinecki yönetiminde Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Kayserisporlu futbolcular spor salonunda ısınma çalışmaları yaptı. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Robert Prosinecki, "Fenerbahçe takımı ne şart altında olursa olsun, çok büyük bir takımla karşılaşacağımızın farkındayız. Aldıkları son mağlubiyetten sonra ligden biraz uzaklaşmış gibi görünseler de matematiksel olarak şampiyonluk şansları devam ediyor. O yüzden maçı sonuna kadar kovalayacaklardır. Hafta arasında Benfica ile Avrupa Kupası'nda karşılaşacaklar. O yüzden belki kafaları Benfica maçına gidebilir. Bizleri çok zorlu bir müsabaka bekliyor. Kendimize bakacak olursak son maçta iyi bir performans ortaya koyduk. İyi futbol oynamaya çalıştık. Birtakım şanslarımız vardı maalesef değerlendiremedik. Genel olarak oynanan mücadeleden dolayı memnunum. Fenerbahçe maçı karşısında taraftara güzel bir oyun izletmek istiyoruz" diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu'nun futbolcusu Mert Nobre'nin Kayserispor'a transfer olduğu iddialarını da değerlendiren Hırvat teknik adam, "Gelecek sezon ile alakalı tabi ki çok somut hamleler şuanda yapmıyoruz. Üstünkörü konuşmalar yapıyoruz ama daha lig bitmeden hangi oyuncu aramızdan ayrılıp bizlere veda edecek, ya da yeni oyuncular katılacak mı? Bunları ileride daha detaylı değerlendireceğiz. Nobre ile alakalı eğer oyuncu kesinlikle buraya nihai anlamda transferi biterse sonuçlandıktan sonra tabi ki de ben yorum yapabilirim ama Nobre benim düşünceme göre Türk vatandaşı ve ligde tecrübeli olması nedeniyle tabi ki de iyi bir oyuncudur diye düşünüyorum. O yönetimin tasarrufunda olan bir konu. Benim biraz dışımda. Onlar sonuçlandıracaklar. İmza attığı zaman zaten bir şeyler konuşuruz" şeklinde konuştu.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’