PROSİNECKİ MAÇ SONRASINDA AÇIKLADI

PROSİNECKİ MAÇ SONRASINDA AÇIKLADI

BİZ BU LİGDE SAVAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

HES Kablo Kayserispor’un, Antalyaspor ile oynadığı ve beraberlikle ayrıldığı maç sonrasında her iki teknik adam da açıklamalarda bulundular. Kayserispor cephesinde kaçan galibiyet hüznü yaşanırken, Antalyaspor da ise alınan bir puanın lig için önemli olduğu vurgulandı.

Antalyaspor maçı sonrasında konuşan Teknik Direktör Robert Prosinecki, kendi istediği oyuncuları oynattığını ifade ederek “Biz henüz lige havlu atmadık. Biz buraya savaşmak için geldik. Bunu da sürdüreceğiz diyerek şunları söyledi: “Çok yoğun ve zor bir maç olacağını düşünüyorduk ve buda gerçekleşti. Alt sıralardaki takımların maçları zor oluyor. İki defa öne geçtik. Yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Kesinlikle kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı. Takımın gidişi iyi, lige havlu atmıyoruz. Biz savaşmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki maç yine önemli bir maç.Denizlispor’la oynayacağız. Mesanoviçiki pozisyon buldu ve birisini kendisi oluşturdu. Artem’in sahada yer alıp almaması benim kişisel kararım. Daha çok maç var her futbolcu burada forma şansı bulacak. Artem’de son dakikalarda yüzde yüzlük bir pozisyon buldu ama atamadı. Maçta çok net fırsatlar yakaladık. Sapunaru ve Emre aramıza yeni katıldılar. Bu kadar kısa sürede çok sayıda oyuncuyu kadroya yeni katıp, onların adaptasyonlarını sağlamak kolay değil. Tam takım olamadık. Kısa sürede çok çalışmamız lazım. Bizim kazanamamız nedeniyle üzerimizde bir öz güvensizlik de var. Ligin dibinde olmanın oluşturduğu bir öz güvensizlik.Artem ve Mesanoviç çalışmaya devam edecek. Takımı kurtarmak için elimizden geleni yapacağız.”

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna isekazanabilecekleri bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarını belirterek şöyle konuştu: “İki tane çok arzulu takım vardı. Biz kazanmak için gelmiştik. Oyunda da bunu gösterdiğimize inanıyorum. Kayserispor’un kazanma iştahı vardı. Oyunda bu nedenle hamleler yaptık. Kazanamasak da kaybetmemek de önemliydi. Kaybedebilir miydik, 2-2’den sonra net pozisyonlarımız var. Kazanabilirdik ama gerçekleştiremedik. Penaltı pozisyonları, verilebilecek pozisyonlar. Bugün VAR’a gerek duymadan net kararlar vermesi çok önemli hakemin. Hakemi zorlayan bir maçtı.”

HABER: MUSTAFA GÜRBÜZ



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu