PROJELERİMİZ DESTEKLENMİŞ VE ONAYLANMIŞTIR

PROJELERİMİZ DESTEKLENMİŞ VE ONAYLANMIŞTIR

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 31 Mart 2019 günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel seçimleri sonuçlarına göre Melikgazi Belediyesinin % 64.54 oranı Melikgazi Seçmenlerce projelerin desteklendiğini ve onaylandığı söyledi.

Melikgazi Belediye Başkanlığı adaylık süresince Melikgazi İlçesi için hazırlanan projeleri mahalle mahalle, semt semt anlattıklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, anlatılan projelerin % 64.54 gibi büyük bir oranda oy olmasının halk tarafından projelerin bir bakıma yapılması için onay verildiğini kaydetti.

Kayserili seçmenlerin projelerin üzerinde değerlendirmelerde bulunduğunu ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, konu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu;

?Melikgazi ilçesi 562.398 nüfusu ile adeta Kayserinin lokomotifi ve ekonominin merkezidir. Bu nüfus ile Türkiye genelinde nüfusu 500 bini geçen ilçeler sıralamasında 18. Sırada bulunmaktadır. Yine Türkiye´de yer alan 953 ilçe içerisinde %64.54 oy oranı ile 89 sırada yer almıştır. Ancak Nüfusu 500 bini geçen belediyeler içerisinde bu oran ile 3. Sıradadır. Yani nüfusunun yarısından fazlası projeleri değerlendirmiş ve gerçekleştirilmesi için destek vermiş ve onaylamıştır. Bu açıdan Melikgazili hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Bizlere inanıp güvendikleri ve sorumluluk verdiklerini bilmiyoruz. Bizde bu projelerimizi tek tek uygulayacağız?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor