PROF. DR. ÇALIŞ, DOÇ.DR. BENLİ VE GÜLSOY’DAN KGC’DE

PROF. DR. ÇALIŞ, DOÇ.DR. BENLİ VE GÜLSOY’DAN KGC’DE

BAŞSAĞLIĞI” VE “HAYIRLI OLSUN”ZİYARETİNDE BULUNDULAR

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Çalış, İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Ali Ramazan Benli ve Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek yeni yönetime taziye ve başarı dileklerini ilettiler.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Ali Ramazan Benli oldu. Koronavirüsten dolayı yaşamını yitiren Veli Altınkaya için başsağlığı dileklerinde bulunan Benli, KGC yeni Başkanı Metin Kösedağ’a yeni görevinde başarılar diledi. Benli ilimiz medya mensuplarına da pandemi sürecinde yürüttükleri bilgilendirme faaliyetinden dolayı teşekkür etti.

İkinci ziyaretçi Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış oldu. Rektör Çalış’da Veli Altınkaya'nın vefatı nedeniyle mevcut başkan Metin Kösedağ'a başsağlığı dileyip, Altınkaya'nın kaybından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, onun sadece bir gazeteci değil, Kayseri'de herkesin fikirlerine saygı duyduğu, kentin kanaat önderlerinden biri olduğu belirtti. Yeni yönetime de başarılar dileyen Rektör Çalış uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy günün son ziyaretçisi oldu. Veli Altınkaya için de başsağlığı dileklerinde bulunan Başkan Gülsoy “Sağlığında Kayseri basını için de, şehrimiz için de önemli işlere imza attı. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Metin Kösedağ kardeşimiz de, bu görevi daha önceden yürüttü. Tecrübesiyle birlikte daha güzel işlere imza atacağına inanıyor ve kendisine yeni görevinde başarıları diliyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretlerde KGC Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulunurken Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ’da memnuniyetlerini dile getirerek bütün ziyaretçilere şükranlarını sundu. Her türlü faaliyetlerinde karşılıklı uyum ve destek içinde çalışmaya devam etmek istediklerini kaydetti.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da