POSTANELERİ YENİLİYORUZ

POSTANELERİ YENİLİYORUZ

YENİLENEN HACILAR PTT BİNASI HİZMETE AÇILDI PTT BAŞMÜDÜRÜ İHSAN AFŞİN; - “PTT DAHA ÖNCE ZARAR EDEN BİR KURUMDU AMA ŞİMDİ KAR EDEN BİR KURUM HALİNE GELDİ“ - “Kayseri’de de inşallah bütün yerlerimizi yeniliyoruz”

Bir süredir devam eden Hacılar PTT binasının tadilatı tamamlanarak hizmete açıldı. Burada konuşan PTT Başmüdürü İhsan Afşin, Türkiye genelinde daha önceleri PTT’nin zarar eden bir kurum olduğu ancak bugün gelinen noktada kar eden kurumlardan biri olduğunu söyledi.

                Açılış dolayısıyla Hacılar Belediyesi Kültür Sitesi’nde ilçe daire müdürlerinin de katıldığı bir yemek veren Hacılar PTT Müdürü Abdullah Sarıboğa,  desteklerinden dolayı Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem’e teşekkür etti.

                Burada bir konuşma yapan PTT Başmüdürü İhsan Afşin, birlik ve bütünlük olduğu sürece çalışmaların daha kolay ilerlediğini belirtti. Afşin, “Bizim Hacılar PTT’den kurum olarak ekonomik yönde pek fazla beklentimiz olmasa da, bizim için öncelik vatandaşların yüksek standartlarda konforlu yerlerde hizmet almasıdır. Gelir ve gider tablosuna baktığımızda, özellikle son yıllarda yatırımların isabetli yerlere yapılması, yatırılan şeyin karşılığının alınması dolayısıyla Türkiye’de kamu maliyesinin dengesi yerine bu şekilde oturdu. PTT’de daha önce zarar eden bir kurumdu ama şimdi kar eden bir kurum haline geldi. Kayseri’de de inşallah bütün yerlerimizi yeniliyoruz. Özellikle Kayseri merkez’de, civarda ve ara sokaklarda olan yerlerimizi ana arter üzerine taşıyarak yüksek standartlarda konforlu, vatandaşlarımızın hizmet alacağı yerleri yapmaya devam edeceğiz. Hacılar PTT Müdürümüz Abdullah bey’e de teşekkür ediyor, yeni yerinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

                Konuşmaların ardından tadilat yapılarak hizmete açılan Hacılar PTT binasının açılışını Hacılar Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Köse, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, PTT Başmüdürü İhsan Afşin ve ilçe daire amirleri yaptı

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti