POSİNKOVİC, GİRESUN İLE ANLAŞTI

POSİNKOVİC, GİRESUN İLE ANLAŞTI

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor, Kayseri Erciyesspor'da kadro dışı bırakılan Hırvat golcü Vilim Posinkovic ile anlaştı.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor, Kayseri Erciyesspor'da kadro dışı bırakılarak A2 takımına gönderilen ve kendisinden kulüp bulması istenilen Hırvat golcü Vilim Posinkoviç ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

 

Giresunspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Posinkoviç ile sürdürülen görüşmelerde olumlu sonuç alındığı ve prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi. Posinkoviç'in, Giresunspor'da sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyeceği aktarılarak, “Hırvat oyuncu Giresun'a gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Posinkoviç, Gaziantep Belediyespor maçına yetiştirilecek.” denildi.

 

HIRVAT GOLCÜNÜN SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNA KADAR

 

Posinkovic, mavi-siyahlı takımdan ayrılırken son bir gelişme daha yaşandı ve A2 kadrosunda bulunan Senegalli Insa Sylla'nın bütün işlemleri tamamlanarak profesyonellik lisansı için kulüp tarafından Futbol Federasyonu’na başvuruldu. Orta saha oyuncusu olan Insa, yaklaşık 2 senedir Erciyesspor alt yapısında antrenmana çıktı. Erciyesspor'un A2 Takımı Teknik Sorumlusu Rıdvan Çeçen ise Insa Sylla’nın Erciyesspor'a büyük katkısının olacağını belirtti. (Spor Servisi)

 



Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı