POLİS HAFTASI' KUTLAMALARI SÜRÜYOR

POLİS HAFTASI

KULULAR PARKLARIMIZI BİSİKLETLİ POLİSLER KORUYACAK”

‘Türk Polis  Teşkilatının 170. Kuruluş yıl dönümü etkilikleri kapsamında  kutlamaların devam ettiği ‘Polis Haftası' etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda bir  araya  gelen  emniyet mensupları  Ata'nın manevi huzuruna çıkılıp çelenk sunuldu…  Kutlamalarda  konuşan  İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular  ilimizi daha güvenli hale getirmek adına çalışmalara aralıksız devam edeceklerini  vurgularken  yaz ayları boyunca ilimizdeki parkları bisikletli polislerin  koruyacağı  müjdesini verdi…

Polis Haftasın'daki etkinlikler devam ediyor. Ata'nın huzurunda başlayan mesai, ardından sırasıyla Polis Evi'nde kokteyl ve Emniyet Müdürlüğü makamındaki ziyaretlerle devam etti. Polis Evi'nde verilen kokteyle, ev sahibi İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Vali Orhan Düzgün, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti Milletvekili adayları, İsmail Tamer, Yaşar Karayel ve Aydın Kalkan katıldı.

Polis Evi'nin önünde misafirleri Bisikletli Polisler karşıladı. İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, yapmış olduğu açıklamada, bisikletli polislerin şehrimizde park ve bahçeleri koruyacağını, şuan için 15 adet olduğunu ve en kısa sürede şikayet mahalline ulaşacağını söyledi. Kulular ayrıca, şikayetlerin değerlendirildiğini ve uygunsuz bir durum olduğunda isim vermeden bize şikayetlerini bildirmelerini ve her şikayeti değerlendirerek en kısa sürede olay yerine geleceklerinin teminatını verdi.

Daha sonra içeride verilen kokteylde misafirler bir araya gelerek birbirleriyle sohbet etti. Burada konuşan İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, 1845 yılında modern bir şehirde kurulan polis teşkilatı bugün 170 yaşına ulaştı. Fakat daha önceden, Osmanlıda, Selçukluda, güvenlik birimleri vardı. modern anlamda 170'inci yılını kutluyoruz. Bu anlamda geldiğimiz mertebeye bakarsak, Türk Polis teşkilatı, rakipleri arasında en iyi durumda olan teşkilatlardandır. Bunu teçhizat olarak da alabiliriz aydınlatma olarak da alabiliriz. Bugün mala ve şahsa karşı yapılan suçları aydınlatma da Avrupa'dan daha ilerideyiz. Kayseri bazında alırsak ilimiz 68'inci güvenli il, biz bunu daha da ileriye götüreceğiz, bunda iddialıyız.”  Şeklinde konuştu.

Ardından konuşan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, ben Kayseri'nin gerçekte çok daha üst sıralarda, vatandaşların güvenlikle ilgili memnuniyeti bakımından daha üst sıralarda olduğuna inanıyorum. Ama tabi bu konuda Emniyet Müdürümüzün de bahsettiği gibi ilimizi daha güvenli hale getirmek suçlularla mücadele, suçlarla mücadele konusunda da tüm ekiplerimizle daha üst sıralara yükselmek üzere hepimiz gayret içerisinde olacağız.” diye konuştu.

Buradaki kokteylin ardından Emniyet Müdürü, makamında polis mensuplarının ziyaretlerini kabul etti.



‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”