POLİS OKULU MÜDÜRÜ TANRIVER,

POLİS OKULU MÜDÜRÜ TANRIVER,

?BAĞLI OLACAĞINIZ TEK YER DEVLETTİR?

Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi 21. dönem mezunlarını törenle uğurladı? Mezuniyet törenin de Emniyet Teşkilatı´nın genç neferlerine seslenen Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver onları cemaat ve tarikatlara bağlı olmamaları konusunda uyararak ?Hiçbir kimseye, örgüte ve hele hele hiçbir cemaate ya da tarikata, şeyhe, bağlı olmayacaksınız. Bağlı olacağınız tek yer vardır, o da devlettir? ifadesini kullandı?

Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezinde 21. dönem mezuniyet töreni polis okulu spor salonunda gerçekleştirildi? Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver, Polis müfettişleri, öğretmenler ve Emniyet Teşkilatı´nın genç neferleri yeni mezun polislerin yakınları iştirak etti?

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla star veren törende henüz mesleki yaşamlarının başında olan yeni mezun polislere seslenen Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver cemaat ve tarikatlara bağlı olmamaları konusunda uyarıp, bağlanacakları tek yerin devlet olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti? "Öncelikli olarak dürüst olacaksınız. Kimsenin hakkını yemeyeceksiniz. Hakkınızı ve haddinizi bileceksiniz. Hiçbir kimseye, örgüte ve hele hele hiçbir cemaate ya da tarikata, şeyhe, bağlı olmayacaksınız. Bağlı olacağınız tek yer vardır, o da devlettir. Hiçbir kimseye devlete el kaldırtmayacaksınız, Devlete laf söyletmeyeceksiniz. Devlete yan baktırmayacaksınız.Devlete isyan eden hainleri,topyekun imha edeceksiniz."

Mezuniyet töreni dönem birincisinin kütüğe isim çakmasının ardından, 21 .dönem mezunu olarak Emniyet Teşkilatı altına göreve başlayacak olan 622 genç polisin Türkiye Cumhuriyet Anayasası ve tabancasına el koyarak yemin etmesi ile noktalanırken; genç polisler kadar yakınlarının da heyecan ve coşku içinde oldukları gözlerinden okunuyordu?



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da