PKK ÖVÜCÜLER

PKK ÖVÜCÜLER

DEMİR PARMAKLIKLAR ARDINA GÖNDERİLDİ?

İlmizde sosyal medya üzerinden Türk Silahlı Kuvvetleri´nin Suriye´de yürüttüğü ?Zeytin Dalı´ Harekatı ile ilgili paylaşımda bulunup, terör örgütü PKK/YPG propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheli hakim karşısında hesap verdi?  Duruşma sonrası  zanlılardan  5´i tutuklanarak  demir parmaklıklar ardına gönderilirken,  1 kişi ise adli kontrol şartlı ile serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili paylaşımda bulunup, terör örgütü PKK/YPG propagandası yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda Hanifi K., Hikmet T., İsmail M., Ömer B. ve Tunahan Y. ile kent merkezindeki bir alışveriş merkezinin tadilatında çalışan, mesai arkadaşlarına terör örgütünü övücü sözler sarf eden Celalettin B.´yi gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda  3 ruhsatsız tabanca ile 1 kurusıkı tabanca bulundu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede hakim karşınsa çıkartılan zanlılardan  Hanifi K., Hikmet T., İsmail M., Ömer B. ve Celalettin B. tutuklanarak  demir parmaklıklar ardına gönderilirken, Tunahan Y. İsimli  şahıs ise  adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.



Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi