PINARBAŞI İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

PINARBAŞI İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ-MHP KOL KOLA

Pınarbaşı İlçe Danışma meclis toplantısı ilçe kadın ve gençlik merkezinde yapıldı. Toplantıya Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Serkan Tok, Önceki dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, MHP Milletvekili Baki Ersoy, MHP ve AK Parti ilçe Başkanları ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Memduh Uzunluoğlu katıldı.

UZNULUOĞLU; KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ

Yoğun bir katılımla Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezinde yapılan toplantıda bir konuşma yapan CUMHUR ittifakı, Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Memduh Uzunluoğlu; ?´Allah nasip ederse, başkan olduğumuz zaman kimseyi ötekileştirmeden eşit şekilde hizmet edeceğiz´ ´dedi. Uzunluoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; Kardeşliğin ve özün, samimiyetin, ben değil biz olmanın, bir olmanın, Cumhurun, halkın, hakkın inşallah önünde birleşmiş insanların ittifakıdır. Bu ittifak dün değil 15 Temmuz gecesi FETÖ Hain darbesine karşı milletin kahraman evlatlarının tankların önünde vatanını savunmasıdır. Cumhur ittifakımız Cennet vatanımız durduğu sürece inşallah devam edecektir.

Yerelde ise tüm Pınarbaşı´mızın mahallelerinde hiçbir ayrım gözetmeden hizmetlerimizi eşit ölçüde yapacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz? dedi.

Uzunluoğlu konuşmasını Necip Fazıl Kısakürek´in Zindandan Mehmet´e mektup bir şiirle bitirdi.

BÜYÜKKILIÇ; YENİ İSTİHDAM ALANLARI OLUŞTURMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç´da ?İttifak lafla ve söylemle olmaz, ittifak böyle kalabalıkla olur. Ruh ile olur? dedi.

Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, ?Buraya geldiğimizde bizleri sevgi seli ile kucaklayan hemşerilerimize huzurlarınızda bir daha teşekkür ediyorum. Adaşım inşallah el ele kol kola birlikte hareket edeceğimiz çok değerli Pınarbaşı Belediye Başkan Adayım Pınarbaşı ile çok güzel tespitlerde bulundular. Bize bundan sonra yakışan icraat yapmak. Biz felsefemizin tüm ilçelerimizin geçerli olan ama Pınarbaşımız için daha elzem olan doğduğu yerde vatandaşlarımızın doyması için elimizden gelen tüm gayreti fazlası ile göstereceğiz. Yeni istihdam alanları oluşturmak için var gücümüzle çalışacağız. Bunları yapmak bizim asli görevimiz olacaktır. Vatandaşlarımızın gönüllerinine girmenin yolu onlar hizmet etmekle olur. Biz inşallah bunu fazlası ile hayata geçirecek olan kadroya sahibiz. Bunu başarmak için iki lider Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet Bahçelinin aldığı kararlar var. Biz hizmet etmeye devam edeceğiz. Yeter mi? Yetmez. Daha çok çalışacağız daha fazla gayret edeceğiz ve başaracağız. Bakın pırıl pırıl bir kadromuz var. Burada Pınarbaşı´nda bütçesi bütçemiz olacak, personeli personelimiz olacak, ben bu kardeşimizle ilçemizin ihtiyacı ne ise onu yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Partiler bizim için hizmet vasıtasıdır? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı