PINARBAŞI BELEDİYESİ UNLU MALULLER A.Ş.´DE TİS TAMAM

PINARBAŞI BELEDİYESİ UNLU MALULLER A.Ş.´DE TİS TAMAM

UZUNLUOĞLU: ?HAYIRLI OLSUN?

Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Pınarbaşı Belediyesi Unlu Mamüller Aş. arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

Pınarbaşı Belediyesi´nde düzenlenen törene Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu, Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Sendika yetkilileri, Daire Müdürleri, işçi temsilcisi ve işçiler katıldı.

Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik yaptığı konuşmada, Pınarbaşı Belediyesi Unlu Mamüller Aş. ile bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşma ile sonuçlandığını söyledi. Başkan Çelik, "Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığımızca, Pınarbaşı Belediye Unlu Mamüller Aş. ile bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmelerimiz bugün imza altına aldık. Toplu iş sözleşmemiz on dört ay olarak imza altına alınacaktır. Belediye Başkanımız başta olmak üzere, toplu iş sözleşmesinde emeği geçen müdürlerimize teşekkür ediyorum ?dedi.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu ise yapılan sözleşme görüşmelerinin anlaşma ile sonuçlandığından dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, ?Gece gündüz demeden Pınarbaşı´mız için alın teri döken arkadaşlarımızın ücretlerini elimizden geldiği kadar düzeltmeye çalışıyoruz. İmkânlarımız iyileştiği takdirde onlarında yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz. Toplu iş sözleşmemiz ilçemize, arkadaşlarımıza ve sendikamıza hayırlı olsun." dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da