PFDK’dan, Yukatel Kayserispor’a ağır ceza

PFDK’dan, Yukatel Kayserispor’a ağır ceza

Usulsüz seyirci alımı ve kötü tezahürat 450 Bin TL’ye mal oldu

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Yukatel Kayserispor’un Spor Toto Süper Ligin 17.haftasında oynadığı Fatih Karagümrük maçında yaşanan çirkin ve kötü tezahürat ile stadyuma usulsüz seyirci alımından dolayı toplamda 450 bin TL para cezasına çarptırılmasına karar verdi. 

Yukatel Kayserispor yaşadığı mağlubiyetlerin yanı sıra birde stat içerisine alınan biletsiz seyirciler yüzünden para cezası yemeye devam ediyor. Son olarak ligin 17.haftasında sahasında 4-2 mağlup olduğu Fatih Karagümrük maçında taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 100 bin TL, yine aynı karşılaşmada stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayısıyla Yukatel Kayserispor’a 350 bin TL para cezası verildi. 

PFDK’dan tarafından yapılan açıklamada‘’Yukatel KAyserispor Kulübünün, 04.01.2023 tarihinde RH oynanan Yukatel Kayserispor-VavacarsFatih Karagümrük Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KUZEYALT TRİBÜN D ve E bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine, Aynı müsabakada Yukatel Kayserispor Kulübünün, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı 350.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına’’ karar verildi ifadeleri yer verildi.

Haber: Mustafa Gürbüz



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti