PFDK’dan Kayserispor’a bir ağır fatura daha

PFDK’dan Kayserispor’a bir ağır fatura daha

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Yukatel Kayserispor’un Spor Toto Süper Ligin 19. Haftasında oynadığı Sivasspor karşılaşmasında stadyumu usulsüz seyirci alınmasından dolayı 200 bin TL para cezasına çarptırılmasına karar verdi. 

Spor Toto Süper Ligin 19. Haftasında sahasında Sivasspor’u 4-1 mağlup eden Kayserispor’da bu maçın faturası da ağır oldu. 

Sezon başından beri taraftarlarının neden olduğu saha olayları ve stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı Profosyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından ağır cezalara çarptırılan sarı kırmızılılara bir kötü haber daha geldi.

PFDK’dan yapılan açıklamada Kayserispor’un 19. Haftada oynadığı Sivasspor karşılaşmasında stadyuma usulsüz seyirci alınması nedeniyle 200 bin TL para cezasına karar verildiği duyuruldu.

PFDK ayrıca, aynı maçta Kayserispor taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle KUZEY TRİBÜN KUZEY ALT D ve GÜNEY TRİBÜN GÜNEY ALT D bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verdi.



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti