PFDK, Kayserispor’a yine ceza yağdırdı!

PFDK, Kayserispor’a yine ceza yağdırdı!

Sarı-Kırmızılılar’a toplamda 506 Bin TL para cezası verildi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kayserispor’un Spor Toto Süper Ligin 20. Haftasında oynadığı Beşiktaş karşılaşmasında stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı 250 bin TL, saha olayları nedeniyle de 56 bin TL para cezasına çarptırılmasına karar verdi. Ayrıca Kulüp başkanı Ali Çamlı’ya 3 ay hak mahrumiyeti ve 200 bin TL para cezası verildi. 

Spor Toto Süper Ligin 20. Haftasında sahasında Beşiktaş’a 2-0 mağlup olan Kayserispor’da bu maçın faturası da ağır oldu. Sezon başından beri taraftarlarının neden olduğu saha olayları ve stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı Profosyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından ağır cezalara çarptırılan sarı kırmızılılara bir kötü haber daha geldi.

PFDK’dan yapılan açıklamada Kayserispor’un 20. Haftada oynadığı Beşiktaş karşılaşmasında stadyuma usulsüz seyirci alınması nedeniyle 250 bin TL para cezasına karar verildiği duyuruldu. PFDK ayrıca, aynı maçta Kayserispor taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 56 bin TL para cezası verdi.

PFDK, Kayserispor kulüp başkanı Ali Çamlı’nın aynı maçta soyunma odası koridorlarında yaşanan olaylardan ötürü 3 ay hak mahrumiyeti ve 200 bin TL para cezası verdiğini duyurdu.

Aynı müsabakada Yukatel Kayserispor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Kuzey Tribünü Kuzey Alt C, D, E numaralı bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verildi. 

Öte yandan 11 Yukatel Kayserispor kulüp görevlisine de stadyuma usulsüz seyirci almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 15 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’