PERSONELE SOSYOLOJİ EĞİTİMİ

PERSONELE SOSYOLOJİ EĞİTİMİ

- Talas Belediyesi, vatandaşın daha kaliteli hizmet alabilmesi ve diyalogun daha sağlıklı kurulabilmesi için personele sosyolojik eğitim vermeye başladı. Başkan Rifat Yıldırım, “Böylelikle personelimiz vatandaşla empati kurarak iletişim sağlayacak&#

Hizmet çıtasını her geçen gün artıran Talas Belediyesi, vatandaşla bire bir iletişim kuran personele yönelik hizmet içi sosyolojik eğitim vermeye başladı. Sosyolog Bülent Yıldırım tarafından ilk etapta Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplere verilen eğitim, daha sonra bütün birimlerdeki çalışanlarla devam edecek.

Eğitimle ilgili bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, amaçlarının vatandaşa daha kaliteli hizmet vermek olduğunu söyledi. Bu kapsamda çalıştıklarını belirten Başkan Yıldırım, “Belediyecilik sadece yol ve kaldırım yapmaktan ibaret değil. Aynı zamanda sosyal belediyecilik anlayışla hareket ediyoruz. Bu kapsamda vatandaşımızın kaliteli hizmet alabilmesi için gerek teknoloji gerekse sosyal bilimlerden yararlanıyoruz. Daha önce teknik ve beşeri konularda eğitim alan personelimiz bu eğitimlerle kendini vatandaşımızın yerine koyarak hizmet etmiş olacak. Böylelikle vatandaşın arzu, istek ve önerilerini daha iyi anlayarak, hizmetin gerçekleşme süresini azaltıp, kalitesini yükseltmiş olacak. Vatandaşlarımızla diyalog halindeki tüm birimlerdeki personelimiz sosyolojik eğitimi alarak hizmet edecek” dedi.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı