PAZARCI ESNAFI

PAZARCI ESNAFI

İÇİNİ, SEMA KARAOĞLU´NA DÖKTÜ

Selçuklu semt pazarını ziyaret eden Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, pazarcı esnafının, işgaliye parası ödemelerine rağmen yaşadıkları ısınma sorunu ve ürünlerinin don riskinin giderileceğini söyledi.

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, seçim çalışmalarına Selçuklu semt pazaryeri ve Kazım Karabekir Mahallesi ziyareti ile devam etti.

Dr. Sema Karaoğlu, pazarcı esnafı ile pazardaki vatandaşlar tarafından alkışlarla ve sevgiyle karşılandı. Pazar yerindeki herkesle tek tek tokalaşan Dr. Karaoğlu, sorunları dinledi ve hepsinin çözümü için projeleri olduğunu belirtti.

Desteklerinin Dr. Sema Karaoğlu´ndan yana olduğunu ifade eden pazarcı esnafı, ?Soğuk havalarda tezgahlarımızı açmak zorundayız. Yoksa açız. Bizlerden iyi bir işgaliye parası alan Melikgazi Belediyesi maalesef bizleri soğuklardan koruyamamıştır. Tezgahlarımızdaki ürünler aşırı soğuklardan dolayı donuyor! Kaç kez belediye binasına gidip durumu anlattık ama hepsinde de söz vermelerine rağmen sorunlarımız giderilmemiştir. Soğuklarda müşteri de gelmiyor.? şeklinde konuştular.

?Esnafın Durumu Görmezden Gelinemez?

Pazarcı esnafının sorunları karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Dr. Karaoğlu, ?21. Yüz yılda Kayseri gibi karasal iklime sahip olan bir şehirde yalnızca üstü kapalı ama etrafı açık kalan Pazar yerlerinin hala var olması gerçekten çok düşündürücü. Gelişmişlikten bahsedilen şehrimizde maalesef gelişmiş ülkelerdeki Pazar yerleri yok! Esnafın durumu ortada. Kimsenin dışarıya çıkmaya cesaret edemediği soğuklarda pazarcı esnafına, hiçbir ısınma sistemi olmayan pazar yerlerinde tezgah açtırmak insana verdiğimiz değeri ortaya koyar. Demek ki pazarcı esnafının ne yaşadığı son 20 yıldır şehri yönetenlerin umurunda olmuyor. Bu insanlar hangi şartlarda çalışıp, evlerine ekmek götürecek? ?İnsanı yaşat ki devlet yaşasın´ sözünü her fırsatta dile getiren yöneticiler pazarcı esnafı ve pazara gelen vatandaşların yaşam koşullarını hiç iyileştirmemiş! Bizim bu sorunların hepsini ortadan kaldıracak projelerimiz var. Hepsini hayata geçireceğiz ve hiçbir insanı hiçbir hizmetten mahrum bırakmayacağımız gibi her insana eşit hizmet anlayışımızı ortaya koyacağız.? dedi.

Kazım Karabekir Mahallesindeki vatandaşların sorunlarını da dinleyen CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, mahalle sakinlerine nasıl bir belediye başkanı olacağını anlattı. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı