PASTIMA VE SUCUK ZİRVESİ

PASTIMA VE SUCUK ZİRVESİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ´TAN KAYSERİ´NİN MARKALARINA DESTEK

Her zaman Kayseri´nin markalarıyla birlikte büyüyeceği vurgusunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Karpuzatan´da pastırma ve sucuk üreticileriyle bir araya geldi. Sucuk ve pastırma üreticilerinin Kayseri için önemini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, Karpuzatan ve çevresinde alt ve üst yapı anlamında her türlü çalışmayı yaparak üreticiyi desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri denince akla gelen ilk ürünlerden sucuk ve pastırmanın üretim merkezi olan Karpuzatan´ı bürokratlarıyla birlikte ziyaret etti. Bazı işletmeleri ziyaret eden, çalışanlarına kolaylıklar dileyen Başkan Memduh Büyükkılıç, burada önemli bir toplantı da gerçekleştirdi. Başkan Memduh Büyükkılıç, Karpuzatan´daki sucuk ve pastırma işletmelerinin sahipleri ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Toplantıya Başkan Memduh Büyükkılıç´ın yanı sıra Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sibel Livdumlu, Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin, Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış ve Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ercan Aras da katıldı.

?MARKALARIMIZLA BÜYÜYECEĞİZ?

Pastırma sucuğun anavatanının Kayseri olduğunu ve bu anlamda Kayseri´deki pastırma sucuk üreticilerini çok önemsediklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, üreticilerin Kayseri´nin marka değerine katkıda bulunduğunu söyledi. Kayseri´nin markalarıyla birlikte büyüyeceğini ve bu anlamda markaların çok daha etkin hale gelmesi için her türlü desteği vereceklerini dile getiren Başkan Büyükkılıç, devlet bürokrasisi, yerel yönetimler ve üreticilerin Kayseri için el ele gönül gönüle verdiklerini söyledi. Başkan Büyükkılıç, Karpuzatan ve çevresinin alt ve üst yapı anlamında çok daha iyi hale gelmesi için de KASKİ ve diğer birimlerin çalışma yapacağını sözlerine ekledi.

Karpuzatan ziyareti ve üreticilerle yaptığı toplantıdan son derece memnun kalan sektör temsilcileri de Başkan Büyükkılıç´a yakın ilgisi nedeniyle teşekkür ettiler.  


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti