PARAVAN ŞİRKET OPERASYONU

PARAVAN ŞİRKET OPERASYONU

Gaziantep merkezli 12 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, paravan şirketler kurarak, sahte evrak düzenleyip, kamu kurumlarını dolandırdığı iddiasıyla 62 kişi gözaltına alındı. Öte yandan olayla ilgili Kayseri’de de bir çok kişi sorgulanmak üz

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan istihbarat çalışması sonucunda, liderliğini M.K'nin yaptığı organize bir suç örgütü tespit edildi.

 

Suç örgütünün Nurdağı ilçesinde tarım sektöründe faaliyet göstermek üzere paravan şirketler kurarak, sahte evrak düzenleyip, kamu kurularını dolandırdığını tespit eden polis, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla çalışma başlattı.

 

Başta Gaziantep olmak üzere Hatay, Kahramanmaraş, Adana, Osmaniye, Nevşehir, Kayseri, Yozgat, Van, Batman, Adıyaman ve Malatya'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 62 kişi gözaltına alındı. Bu arada 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlara 500'ün üzerinde polis ve jandarmanın katıldığı, yaklaşık 70 adreste arama yapıldığı bildirildi. Söz konusu adreslerde yapılan aramalarda 100 klasörlük delil toplandığı ve zanlıların örgüt faaliyetleri çerçevesinde 30 milyon liralık haksız kazanç elde ettiği öğrenildi.

 



Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı