PALANCIOĞLU TEMA VAKFI YÖNETCİLERİNİ AĞIRLADI

PALANCIOĞLU TEMA VAKFI YÖNETCİLERİNİ AĞIRLADI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Türkiye'de ilk olan Hayrettin KARACA Parkı’nın yapımı nedeni  ile şükran  ziyaretine  gelen TEMA Vakfı  İl Temsilcisi Abdulkadir Dağlı ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırlayarak bir süre sohbet etti.

Şükran ziyaretine gelen TEMA Vakfı İl Temsilcisi Abdulkadir Dağlı ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırlayarak bir süre sohbet eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu daha yeşil bir Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak şunları kaydetti  “2 yıl önce Hayrettin Karaca’yı kaybetmiştik. Kendisinin gerçekten Türkiye'de büyük sevgisi var. Ağaç dikmeyi, yeşilliği, çevreci olmasıyla birlikte Türkiye’de ağaç sevgisini çocuklarımıza aşıladı. Kendisi her zaman Türkiye’yi yeşillendirme mücadelesinden ve ağaç sevgisinden dolayı takdir ettiğim bir şahsiyet. Bizde Mecliste aldığımız karar ile Erenköy Mahallemizde güzel bir parka Hayrettin Karaca ismini verdik. Orada da her sene anma etkinliği düzenliyoruz. Bu kapsamda da TEMA Vakfı'nın vermiş olduğu plaketten dolayı teşekkür ediyorum. Ağaç dikmek önemli özellikle iklim değişikliği ile ağacın muazzam derecede ihtiyaç olduğu bir döneme girildi. Bundan dolayı da herkesin ağaç dikmesi gerekiyor. İnşallah biz TEMA ile diğer kurumlarla ağaçlandırmaya devam edeceğiz. Özellikle şu ana kadar 100 binin üzerinde ağaç diktik, bundan sonra da gideceğiz.”

TEMA Vakfı Kayseri İl Temsilcisi Abdulkadir Dağlı’da genel  merkezleri adına şükranlarını sunmaya geldiklerini  vurgulayarak şöyle konuştu “TEMA Vakfı Genel Merkezi olarak Kayseri’de ilk defa Hayrettin Karaca adına Melikgazi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Palancıoğlu’nun yaptığı park için genel merkezimiz tarafından kendisine teşekkür plaketi takdim etmek için buradayız. Yani bütün TEMA ailesi adına başkanımıza çok teşekkür ediyorum"


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi