PALANCIOĞLU, MUHTARLAR VE BELEDİYE PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

PALANCIOĞLU, MUHTARLAR VE BELEDİYE PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN PALANCIOĞLU, 2020 YILI HİZMETLERİNİ MUHTARLAR VE BELEDİYE PERSONELİNE ANLATTI

2020 yılında Melikgazi'de yapılan rekor hizmet ve yatırımları anlatmaya devam eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, bu kapsamda ilçe mahalle muhtarları ve belediye personeline görsel sunum eşliğinde yapılan projeleri anlattı.

Muhtarlar ve belediye personeli ile tam uyum içerisinde çalıştıklarını dile getiren Başkan Dr. Palancıoğlu, ‘Güzel ilçemiz Melikgazi’mize verilen hizmette birlik, beraberlik ruhuyla çalışıyoruz. Muhtar arkadaşlarımızın çalışmalarımızdaki yeri ve katkısı çok önemli. 2020 yılı Melikgazi Belediyesi açısından yoğun, hizmet ve rekorlara dolu bir yıl oldu. Özellikle camiler, okullar ve sağlık ocağı, park ve yeşil alan ihtiyaçlarının karşılandığı bir yıl oldu. Kaldırımlar, yollar ve parklar olmak üzere birçok ihtiyacı gidermiş olduk. Pandemi dönemi olmasına rağmen dolu dolu bir hizmet yılı geçirdik. Birçok alanda rekor kırdık. Özellikle pandemi kısıtlamalarında vatandaşın ihtiyaçlarının giderilmesinde ve verilen hizmette birlik, beraberlik ruhuyla çalışan tüm muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mahallelerdeki sıkıntıları bize ilk ağızdan ileten kurum; muhtarlıklar. Muhtarlarımızın bizlere ulaştırdığı sıkıntıları en kısa zamanda aşmak, sorunları çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Fen İşleri, Ulaşım, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri ve Sosyal yardım İşleri Müdürlüklerimiz başta olmak üzere tüm birimlerimiz ile muhtarlarımızın bize ilettiği talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Ayrıca projelerimizin hayata geçmesinde mesai arkadaşlarımızın rolü büyük. Personelimizin yoğun ve gayretli çalışması sayesinde birçok projeyi hızlıca hayata geçirdik. Değerli muhtarlarımız ve mesai arkadaşlarıma çalışmalarından ve ilçemize katkılarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Başkan Dr. Palancıoğlu, 2021 yılının Melikgazi için yatırımlar ve projeler yılı olacağını belirterek; muhtarlar ile koordineli çalışmanın gerçekleştirilecek icraatların, Melikgazili vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillenmesi açısından büyük önem arz ettiğini söyledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”