PALANCIOĞLU 2021 YILI ÇALIŞMA VE YOL PROJELERİNİ MASA YATIRDI

PALANCIOĞLU 2021 YILI ÇALIŞMA VE YOL PROJELERİNİ MASA YATIRDI

BAŞKAN PALANCIOĞLU: "YOL MEDENİYETTİR"

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yöneticileri ile gerçekleştirdiği toplantıda 2021 yılı çalışma ve yol projelerini masa yatırarak etraflıca inceldi.

Melikgazi İlçesi'nin daha iyi konuma gelmesi için yol ve asfalt çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu "Melikgazi Belediyesi olarak Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz ile toplantı yaptık. 2021 yılı ilkbahar ayları ile başlayacak ve yazın sonuna kadar devam edecek olan çalışma ve yol projeleri ile ilgili tespitlerimizi ve yapılacak çalışmaları değerlendiriyoruz. 2020 yılında yaklaşık 170 kilometrelik yol yaparak rekor kırmıştık. İnşallah ulaşımdaki mesai arkadaşlarımızla bu sene de rekor kıracak bir yıl öncesini geçeceğiz. Yol medeniyettir. Yeni yollar yapıldığı zaman güvenlik güzelleşiyor, temizlik iyileşiyor, arsaların, evlerin değerleri artıyor. Bununla birlikte ulaşım kolaylaşıyor. Dolayısıyla biz Melikgazi'de hem yeni açacağımız hem de yenileyeceğimiz yollarla birlikte Melikgazi'mizin daha iyi konuma gelmesi için çalışıyoruz. Güzel bir ekibimiz var. Emekleri için arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

“Yoğun mesai ve hizmet dolu güzel bir yıl geride bıraktık." diyen Başkan Dr. Palancıoğlu şunları kaydetti. "2021 yılının da daha da iyi olacağını umut ediyoruz. Özellikle pandemi döneminde vatandaşlarımız evlerindeyken bunu fırsat bilip yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. İnşallah 2021'de Melikgazi ulaşım ve yol konusunda yeni yolların açılması özellikle geniş Mustafa Şimşek Caddesi gibi Belsin'deki İsmail Erez Bulvarı gibi Abdülhamit Han'a yapacağımız yeni bağlantı yolu gibi birçok yeni yolla birlikte ulaşım daha hızlı, daha kolay ve daha rahat olacak. Şimdiden yapacağımız çalışmaların hayırlı olmasını temenni ediyorum."


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti