ÖZVATAN İLÇESİNDE TEMEL ATMA COŞKUSU

ÖZVATAN  İLÇESİNDE  TEMEL ATMA  COŞKUSU

ÖZHASEKİ İHTİLAFLARI BIRAKIP HİZMET ÜRETELİM

Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, başkanlığı döneminde projelendirdiği Özvatan'da yapılacak olan hizmetler için düzenlenen toplu temel atma törenine katıldı. Törende yaptığı konuşmada hiç kimseyi partisi ya da görüşü için ötekileştirmeden hizmet ettiğini vurgulayan Özhaseki, Farklı siyasi görüşlerden olabiliriz; ama hepimiz bu topraklarda yaşıyoruz. İhtilafları bir kenara bırakarak hizmet etmek zorundayız” değerlendirmesinde bulunurken, törene  ev sahipliği yapan  Özvatan  ilçesinin   MHP'li Belediye Başkanı Halit Demir  için Mehmet Özhaseki için övgü dolu sözler  kullandı…

Özvatan'daki temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte giden AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir tarafından ilçe girişinde karşılandı. Karşılamada Sarıoğlan ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız da yer aldı. Karşılamanın ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Kadın ve Gençlik Merkezi, Şelale Parkı, Mehmet Tunga Parkı, Meydan Düzenlemesi ve asfaltlama işleri için düzenlenen toplu temel atma törenine geçildi. Törene Özhaseki ve Başkan Çelik'in yanı sıra AK Parti Milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer, AK Parti Milletvekili        Adayları Ahmet Doğan, Kemal Tekden, Havva Talay Çalış, Avşar Aslan ve Aydın Kalkan, ilçe belediye başkanları ve Özvatanlılar katıldı.

Soğuk havaya rağmen büyük ilgi gösterilen törenin açılış konuşmasını Özvatan'ın MHP'li Belediye Başkanı Halit Demir yaptı. Konuşmasında Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Özhaseki'den övgüyle söz eden Demir, Başkanım, gönlünüzün, yüreğinizin, kapılarınızın şahsıma ve Özvatanlılara her zaman açık olduğunu bildiğimizi ifade etmek isterim. Özvatan'a geldiniz ve her gelişinizde bizleri can kulağı ile dinlediniz. Sıkıntılarımızı çözmek için gayret gösterdiniz ve gösteriyorsunuz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de konuşmasında Büyükşehir'in parti farklılığı gözetmeksizin hizmet yaptığını belirterek, Geçmişteki oy vermeyene hizmet yok anlayışı, Haseki Başkan ile birlikte halka hizmet Hakka hizmet anlayışına dönüştü. Buralara defalarca gelerek sorunları tespit eden ve projelendiren Haseki Başkana teşekkür ederim” diye konuştu.

Başkan Çelik'in konuşmasının ardından Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetler için Başkan Mustafa Çelik ve Mehmet Özhaseki'ye çiçek takdim etti…

Daha sonra Özvatanlılara seslenen Mehmet Özhaseki, bugüne kadar çok çalıştığını ve gayret ettiğini belirterek bunun neticesinde de insanların duasını aldığını söyledi. Polemiklerle işinin olmadığını vurgulayan Özhaseki, Birkaç kişinin polemiklerine cevap vermeyecek kadar yaşımı, başımı aldım. Onlar ne derse desin, ben insaf sahibi herkesin duasını aldığımı biliyorum” dedi.

Bugüne kadar hiç kimseyi partisi için dışlamadığını ve asla ötekileştirmediğini vurgulayan Özhaseki, seçimler öncesinde Yeni Büyükşehir Yasası nedeniyle söylediği sözleri hatırlattı. Özvatan'da ve gittiği her ilçede, birlikte her zaman rahmet olduğunu söylediğini ifade eden Mehmet Özhaseki, şunları söyledi: Batılılar Gözüyle Haçlı Seferleri ve Arapların Gözüyle Haçlı Seferleri adlı iki ayrı kitap okudum. Batılılar gözüyle yazılan kitaba göre Haçlılar bizim aramızdaki zaaflardan yararlanarak Kudüs'e iniyorlar. Aramıza nifak tohumu sokuyorlar. Bundan hareketler diyorum ki; aramızda ihtilaflar olabilir. Değişik siyasi partilerden olabiliriz. Ama hepimiz bu topraklarda yaşıyoruz. İhtilafları bir kenara bırakıp hizmet etmek zorundayız. Allah bu birlikteliğimize göz dikenlere fırsat vermesin.” 

Törende konuşan Kayseri Milletvekili ve AK Parti Milletvekili Adayı İsmail Tamer de Büyükşehir Yasasının uygulanmasında Kayseri'nin öncülük yaptığını söyledi. Özvatan'a Kadınlar Merkezi ile birlikte yapılan Gençlik Merkezini çok önemsediğini dile getiren Tamer, Gençlerimiz üzerine oyunlar oynanıyor ve bunun sonucunda kötü alışkanlıklar kazanıyorlar. Gençlerimizi işte bu merkezler sayesinde kurtaracağız” diye konuştu…

Kayseri Milletvekili ve AK Parti Milletvekili Adayı Yaşar Karayel de Bizler seçilene kadar partiliyiz, seçildikten sonra hizmet erleriyiz” diyerek bu güzel eserleri yapmaya devam edeceklerini belirtti. Konuşmasında istikrar vurgusu da yapan Karayel, İstikrarı bozdurmayalım. Ekonomik ve siyasi istikrar çok önemli” ifadesini   kullandı…

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından Özvatan ilçesine yapılacak olan hizmetlerin temeli katılımcılar tarafından atıldı.  



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi