ÖZHASEKİ’DEN HAFTA SONU GÜNEYDOĞU TURU

ÖZHASEKİ’DEN HAFTA SONU GÜNEYDOĞU TURU

Özhaseki, geçtiğimiz hafta şehit olan Mustafa Alpaklı’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki, hafta sonu Mardin ve Şanlıurfa’da AK Partili belediyeleri ziyaret etti. Özhaseki, geçtiğimiz hafta şehit olan Mustafa Alpaklı’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin hafta sonu programı yoğundu. İlk olarak Şanlıurfa’ya giden Özhaseki, burada Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti il başkanlığını ziyaret ederek bazı toplantılara katıldı. Özhaseki, Viranşehir ilçe’sinde yapılacak yatırımlarla ilgili yerinde bilgiler aldı, parti teşkilatının düzenlediği toplantıda gündemi değerlendirdi.

Özhaseki’yi Urfa ve ilçelerine yaptığı ziyarette İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu yalnız bırakmadı.

Özhaseki, Ceylanpınar’da Şehit Elif Terim adına yapılan parkı da hizmete açtı. Özhaseki Ceylanpınar’da halkın yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılandı.

Özhasekşi daha sonra Mardin’e geçti. Mardin Valisi Mustafa Yaman’ı, AK Parti milletvekilleri, il başkanı ve ilçe başkanları ile birlikte ziyaret eden Özhaseki, AK Partili Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı ile ilçeye yapılacak yatırımları konuştu. Özhaseki eşi ile birlikte AK Partinin Mardin Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir’in oğlunun düğününe de katıldı.

Mehmet Özhaseki, Mardin’de bulunan Haliliye ilçesinin Giyim market aş evi ve çamaşırhane hizmetlerinin yer aldığı sosyal marketinde açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki son olarak birkaç gün önce barış pınarı harekatı bölgesinde PKK’nın hain saldırısı ile şehit olan Mardinli Piyade Uzman Onbaşı Mustafa Alpaklı’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı