ÖZHASEKİ’DEN AKŞENER’E SERT ELEŞTİRİ

ÖZHASEKİ’DEN AKŞENER’E SERT ELEŞTİRİ

“MERAL HANIM’IN AÇIKLAMALARI AKIL VE MANTIK DIŞI”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki sözlerini sert bir dille eleştirip “Meral Hanım’ın açıklamaları akıl ve mantık dışı bir iş” ifadesini kullandı.

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programına konuk olup İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki sözlerini sert bir dille eleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki “Herkesin şunu unutmaması lazım; Sayın Cumhurbaşkanımız gerek Başbakanlığı gerekse Cumhurbaşkanlığı döneminde bütün dünyada ne kadar mazlum varsa onların sözcülüğünü yapan tek liderdir. Dünyanın dört bir yanında özellikle Müslüman toplum tarafından Cumhurbaşkanımız lider kabul ediliyor. Böyle bir dünya liderine, Netenyahu benzetmesi yapmak akıl dışıdır.” değerlendirmesinde bulundu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki sözlerinin devamında Akşener’in sözlerini tüm Türkiye’nin hayretle izleyip ayıpladığını ifade ederek “Meral Hanım’ın bunu bilinçli yaptığı kanaatindeyim. Bir siyasi lider olarak grup toplantısında, iktidara veya karşı siyasi partilere eleştiri getirmesi çok normalken bugün özellikle bir çıkış yaparak, hem de haddi aştığını bilerek, benzetmenin yakışıksız olduğunu farkında olarak, bir çocuk katiline, teröriste; Sayın Cumhurbaşkanımızı benzetmek akıl ve mantık dışı bir iş.” diye konuştu.

İYİ Parti’nin bir sıkışmışlık içerisinde olduğunun da altını çizsen Özhaseki, “İyi Parti bir sıkışmışlık, bir daralmışlık yaşıyorlar. İçinde bulundukları ittifaklarından utanç taşıyorlar. Milliyetçi bir kökenden geldiklerini söyleyerek Türkiye sevdasıyla ortaya çıktıklarını ifade ediyorlar fakat beraber bulundukları torba içerisinde HDP'yi bir türlü izah edemiyorlar. Onların sıkışmışlıkları CHP ile HDP’nin çok içli dışlı olması, bunların da aynı potada erimiş olması. O, onların utanç vesilesi.” değerlendirmesinde bulundu.

İyi Parti Genel Başkanı Akşener’in “Erdoğan sandıkta helalleşsin” sözlerine karşılık yerel ve genel tüm seçimlerde helalleştiklerine de dikkat çeken Özhaseki sözlerini şöyle noktaladı “Siyasette helalleşmekten bahseden Meral Hanım, son 20 yılın ister yerel ister genel seçim sonuçlarına bir baksın. Hepsinde birinci parti biziz, şampiyon biziz. Dünya rekoru da bizde. Sandıktan ümidini kesip de başka türlü varyasyonlara girenler düşünsünler bunları. Biz yine sandıktan kaçmayız. Biz beş seneliğine yetki almışız. İşimize bakıyoruz. Asıl Meral Hanım, Filistinli kardeşlerimizden özür dilesin.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı