ÖZHASEKİ´DEN ÇETİN ARIK´A ?KUMPAS? CEVABI

ÖZHASEKİ´DEN ÇETİN ARIK´A ?KUMPAS? CEVABI

"İLK KUMPAS´I KILIÇDAROĞLU KURDU"

Önceki Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin kendisine kumpas kuranlara hakkını helal etmediği yolundaki açıklaması üzerine CHP Milletvekili Çetin Arık, ?Sayın Özhaseki´ye kumpas kuran kimse hesabını soralım? demişti. Özhaseki, gazetemize yaptığı açıklamada, ?Bana karşı ilk kumpası Kılıçdaroğlu kurmak istedi. Yargıdan gerekli tokadı da yedi. Sayın Arık bu kumpasın ne olduğunu merak ediyorsa, gitsin genel başkanına sorsun. Sonra diğer kumpasları da açıklayacağım? şeklinde konuştu.

Önceki Çevre ve Şehircilik Bakanı Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, geçtiğimiz hafta şehrimize gelişinde Boğazköprü´de parti teşkilatı, Belediye başkanları ve vatandaşlar tarafından karşılanmıştı. Özhaseki, bu karşılamada gazetecilerin sorusu üzerine ?Herkese hakkımı helal ediyorum, ancak bana kumpas kuranlara, iftira atanlara hakkımı helal etmiyorum? demişti.

Özhaseki´nin bu sözleri üzerine Meclis´te bir açıklama yapan CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, ?Sayın Özhaseki´ye kim kumpas kurduysa söylesin, biz de gerekeni yapalım, O´nun yanında olalım? dedi.

Özhaseki, Arık´ın bu sözleri üzerine gazetemize bir değerlendirme yaparak; ?Sayın Arık heyecanlı bir vekilimiz. Yaptığım açıklama ile böyle bir soru sormuş. İlk kumpası açıklıyorum, bana karşı ilk kumpası partisinin eski milletvekili ve genel başkanı kurdu. Genel başkanı 20 milletvekilini Kayseri´ye göndererek yaptırdığı şikayetle kesinleşmiş bir yargı dosyasını yeniden açtırdı. 3 savcının aylarca sürdürdüğü soruşturma sonrasında bir kez daha suçsuz olduğumuz anlaşıldı. Bize kumpas kuran Kılıçdaroğlu ve ekibi bu işte aracı olarak kullandıkları çocuğa milyonlarca lira teklif ettiler. Sayın Arık, önce gitsin genel başkanına ?sen bizim şehrimizin milletvekiline niye kumpas kurdun´ diye sorsun, aldığı cevabı kamuoyu ile paylaşsın. Söz veriyorum diğer kumpasları da bir bir açıklayacağım? Dedi.

Öte yandan, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık da, ?Kayseri Milletvekilimiz Sayın Mehmet Özhaseki, Kayseri ziyaretinde; ?Kasti olarak Kayseri´ye güzel hizmetler geldiği halde, kötülüklerinden dolayı tezgah kuran, kumpas kuran insanlar var. Onlara da hakkımı helal etmiyorum´ dedi. Sayın Özhaseki, bu güzel ülke kumpaslardan dolayı çok çekti. Ergenekon, Balyoz ve daha niceleri? Bu kumpaslarının bedelini insanlar hayatlarıyla ödedi. Bu kumpasların devamında 15 Temmuz´da ülkemiz elimizden gidiyordu. Bu iş öyle hakkımı helal etmiyorum demekle olmaz. Kayseri´ye yapılacak güzel hizmetlerin yapılmaması için kimler, nasıl kumpas kurdu açıklayın. Kayseri halkı bu kumpasçıları merak ediyor, açıklayın kumpaslara karşı Kayseri için birlikte mücadele edelim? şeklinde mecliste bir konuşma yapmıştı.

Haber: Reyhan Öztemir



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı