Özhaseki “Türkiye parlayan bir yıldız gibi”

Özhaseki “Türkiye parlayan bir yıldız gibi”

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle bu yıl ikincisini düzenlediği Kocasinan Teknoloji Festivali’nin ödül töreni AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de iştiraki ile gerçekleştirildi.  Özhaseki törende yaptığı konuşmada Türkiye’nin dünyada parlayan bir yıldız gibi olduğunu ve gençlerle birlikte ülkenin geleceğini inşa edeceklerini kaydetti.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın ev sahipliğinde Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen ödül törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti önceki dönem Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse ile öğrenciler ve aileleri katıldı.                  

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 17 farklı kategoride 204 grubun yarıştığı teknoloji festivalinde ilgi ve heyecanın yüksek olduğunu belirterek, Kocasinan Belediyesi olarak gençlerin her zaman yanlarında olup destek vereceklerinin altını çizdi.                               

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da konuşmasında 21. Yüzyılın teknoloji çağı olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti  ”Bugün biz kendi uçağımızı, helikopterimizi, ihamızı, sihamızı, savaş gemimizi yapar olduk. Türk insanının önü açıldığı zaman en iyi şeyleri yapabilme kabiliyetine sahip olduğunu gördük”   

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Türkiye’nin dünyada parlayan bir yıldız gibi olduğunu ve gençlerle birlikte ülkenin geleceğini inşa edeceklerinin altını çizerek şu ifadeleri kullandı “ Lütfen hayal kurun, o hayallerinizin peşine düşün. Sonrada onu gerçekleştirmek için azimle, gayret edin ve kendinize güvenin. Arkanızda abileriniz olacak, arkanızda siyasi büyükleriniz olacak. Arkanızda en önemlisi Türkiye Cumhuriyeti olacak, bunu hiç unutmayın. Geldiğimiz şu noktada dünyanın en güzel İHA’larını, TİHA’larını, SİHA’larını Türkiye yapıyor. Bugün kendi yerli tankımızı üretiyoruz. Topumuzu, tüfeğimizi, helikopterimizi yapıyoruz. Kızılelma göklerde uçuyor. Dünya savaş tarihini değiştirecek kahramanlıklara imza atıyor. Savaş gemimizi yapıyoruz, yerli aracımızı üretiyoruz. Denizlerde doğalgazımızı buluyoruz, dün teröristlerin nara attığı dağlarda bugün petrolümüzü buluyoruz. Türkiye’nin kalkınması noktasında bunlar önümüzde duruyor.”                                          

Konuşmaların ardından 17 farklı kategoride 204 takımın yarıştığı ve 3 gün süren KOCAFEST’te dereceye girenler öğrencilere ödülleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Grup başkanvekili Mustafa Elitaş tarafından takdim edildi. 

 

 

 



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”