ÖZHASEKİ MERSİN SİYASET AKEDEMİSİNDE KONUŞTU

ÖZHASEKİ MERSİN SİYASET AKEDEMİSİNDE KONUŞTU

K Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt, yapılan anketlerde CHP ile AK Parti’nin başa başa gittiğini ifade ederek, “Bu seçimi alan parti az bir oy farkıyla alacak. O yüzden daha çok çalışmalıyız. Eğer çalışırsak seçimi alırız ama çalışmasa

AK Parti Mersin İl Başkanlığı`nda Siyaset Akademisi Eğitimi düzenlendi. Eğitime Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt, İl Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı. Eğitim öncesi konuşan İl Başkanı Mekin Merter Salt, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin toplantıya katılmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, “Misafirimiz Özhaseki belediyecilik nasıl yapılıyor, belediyecilik nasıl olur ve Kayseri’de neler yaptılar, Kayseri’yi nasıl dönüştürdüler bununla ilgili sunum yapacaklar. Yapılanlar ortada. Bizde zaten konuşmalarımızda hep şunu demiyor muyuz? Mersin kaldı bir kenarda bir tarafımızda Gaziantep, bir tarafımızda Kahramanmaraş öbür tarafımızda Kayseri, Konya bunlar uçtular ilerlediler, biz kaldık yaya” diye konuştu.

“SEÇİMLERİ ALMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ, ÇALIŞACAĞIZ VE ÇALIŞACAĞIZ” Seçimlere çok kısa bir süre kaldığını hatırlatan Salt, “Bu seçimler bu yaya kalmış olmaktan kurtulmak için bir fırsat, bir milat ve bunu çok iyi değerlendirmemiz lazım. Yoksa da bir 5 yıl daha ah vah etmenin bir anlamı yok. Ya biraz daha çalışsaydık, biraz daha koştursaydık ya biraz daha gayret gösterseydik demenin de bir anlamı yok. Onun için çalışacağız, çalışacağız ve çalışacağız. Bunun şunun için özellikle söylüyorum. Yapılan anketlerde CHP ve AK Parti başa baş gidiyor. MHP’de hemen arkamızdan geliyor. Mersin’de seçimi alan da az bir farkla alacak. Allah korusun CHP yeniden alırsa bu memleket yeniden çeker. Ben diyorum ki biraz daha çalışalım açık bir farkla alalım, yoksa seçimden sonra bir şey Allah korusun bir şey söylemenin anlamı yok. Çalışırsak alırız. Çalışmasak ellerin olur. Ben ona göre herkesten gayret bekliyorum. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz gayretlerin de devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri’e yaptıkları çalışmaları ve projeleri anlattı.



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik