Özhaseki :“Eseri olmayanın yerinde yeller eser”

Özhaseki :“Eseri olmayanın yerinde yeller eser”

Melikgazi Belediyesinin ilçe gençlerini geleceğe hazırlamak için yaptığı 4 kütüphane ve 3 teknoloji atölyesi Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin de iştirak ettiği törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Özhaseki  Ak Parti olarak eser belediyeciliği yapmaya devam edeceklerini vurgulayarak “ ‘İnsan ola ki bıraka eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser’. Başarının sırrının önce iyi niyet sonra çalışmak olduğunu biz unutmadık” ifadesini kullandı.

Melikgazi Belediyesinin ilçe gençlerini geleceğe hazırlamak için yaptığı 4 kütüphane ve 3 teknoloji atölyesinin açılış törenine Vali Gökmen Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Emrah Karayel, Hülya Atçı Nergis, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, İl Millî Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, Melikgazi AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ülke,  KTO Başkanı Ömer Gülsoy, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak ve ilimiz sakinleri katıldı.

Melikgazi’de bir biri ardına açılış olduğunu bugünde tam 7 tesisin açılışını yaptıklarının altını çizen Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu şu bilgileri paylaştı “Bugün 4 kütüphane ve 3 teknoloji atölyesinin açılışını yapıyoruz. Tüm belediyeler olarak, kütüphanelerimizi artırıyoruz. Çocuklara yapılan yatırımlar çok önemli çünkü. Biz vatandaşımızın ihtiyacını mahallesinde çözmek için butik projeler yapıyoruz. Butik okullar, butik kütüphaneler, butik sağlık merkezleri gibi. Şuanda muazzam bir şekilde çalışma yapıyoruz. Bunların başında otopark çalışmalarımız yer alıyor. Bu yüzden merkezde yığılmayı önleyerek herkesi mahallesinde tutacak projelere imza atıyoruz. Şuanda tam 16 okul yapıyoruz. 8 kütüphanemiz oldu sayısı daha da artacak. Buralar bir il halk kütüphanesi olarak hizmet verecek. Çok yakında havacılık ve uzay lisemizin de temelini hep birlikte atacağız. Köşk akıl kütüphanemizde kafeteryamız ve çalışma odaları var. 24 saat açık kalmasını isterlerse gece geç saatlere kadar da açık tutarız. Hayırlı olmasını dilerim”    

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’da birlik içinde hizmet üretmeye devam ettiklerini vurgulayarak şöyle konuştu  “Hizmeti ayağa götürme adına birlik ve beraberlik içinde hizmet üretiyoruz. Dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyen bir ilimiz var çok şükür. Bu anlamlı proje için değerli başkanımıza ve ekibine teşekkür eder, hayırlı olmasını dilerim.”                                                                   

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’de eser belediyeciliğine dikkat çekerek şunları kaydetti  “Bugün açılışını yaptığımız 7 tesisin hayırlı olmasını dilerim. Sağolsunlar belediye başkanlarımız okadar çok hizmet yapıyorlar ki, hem alt yapı üst yapı hem de teknoloji atölyeleri ve kütüphaneleri yapıyorlar. Daha çok kültür sanat eğitim faaliyetleri ile de daha çok ilgilenmeye devam edecekler. Ancak hiç iş yapmadan reklam yapan belediyeler türedi. Biz bunlara bakarak rotamızı değiştirecek değiliz. Yine çalışacağız, yine hizmet edeceğiz. Yine eser belediyeciliğini öne çıkartacağız. Hep diyorum ‘İnsan ola ki bıraka eser, Eseri olmayanın yerinde yeller eser’ Başarının sırrının önce iyi niyet sonra çalışmak olduğunu biz unutmadık. Bu yüzdendir ki hem Kayseri’de hem bir çok yerde vatandaşlarımız Cumhur ittifakını Ak Parti’yi tercih ediyor. Türkiye’de 1390 belediye var.1035 tanesi cumhur ittifakına ait”                                                  

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde protokol mensupları ve davetli minikler  kestikleri kurdea ile 7 tesisin açılışını gerçekleştirdiler.                         



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı