ÖZHASEKİ, EDİRNE KEŞAN’DA

ÖZHASEKİ, EDİRNE KEŞAN’DA

"CHP BİR TARAFINI İYİ PARTİ'YE YASLIYOR, BİR TARAFINI HDP'YE YASLIYOR"

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Bir taraftan sözde milliyetçiyim diyen İP’e, bir taraftan da 'Kürtçüyüm, Türkiye'yi böleceğim' diyen PKK’nın uzantısı HDP’te yaslanıyorsunuz. CHP bu nasıl iştir böyle.” dedi

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Başkan Yardımcıları İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Bölge Milletvekilleri, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’daki 20 belediye başkanı, meclis üyeleri ve bazı teşkilat mensuplarının katılımlarıyla Edirne’nin Keşan ilçesinde "Gönül Belediyeciliği Trakya Buluşması" temalı bir toplantı tertip edildi.

Özhaseki burada yaptığı konuşmada, Anadolu'nun birçok yerinde hizmet belediyeciliği akımını başlattıklarını ifade etti. Göreve geldikleri günden bu yana hizmet belediyeciliğini önceleyerek çalışmalar yaptıklarının altını çizen Özhaseki, AK Partili belediyelerinin hizmet belediyeciliği ve sosyal belediyeciliği de eklediklerini vurguladı. Özhaseki, AK Partili belediye başkanlarının yönettikleri kentleri önce marka şehir haline getirdiklerini şimdide Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işaretiyle kentlerinde "gönül belediyeciliği" inşa ettiklerini ifade etti.

"CHP’li belediyeler taş üzerine taş koymadılar"

Özhaseki yerel yönetimlerden sorumlu olması sebebiyle Türkiye'deki tüm belediye başkanlarının yaptıklarını takip ettiğini dile getirdi.

Daha sonra CHP'li belediye başkanlarının yönetim anlayışlarını eleştiren Özhaseki, "Doğru dürüst ne Ankara'da ne İstanbul'da ne İzmir'de daha taş üzerine taş koyduklarını görmedik. Aldıkları sabıkalı elemanlarının da dosyası yağıyor. Antalya, Muratpaşa, Manavgat, Ankara'da Belko, İstanbul'da Maltepe, Kozan, Kuşadası, Didim, Dikili'deki ne kadar militan, hırsız, sicili bozuk, tacizci adam varsa işbaşına gelmiş. Bunların dosyaları yağıyor akşama kadar. Bununla ilgili birçok belediye başkanlarını da görevden alıyor." değerlendirmesinde bulundu

"CHP, HDP ile beraber olduklarını söyleyemiyor, utanıyor"

CHP’nin ortaklık anlayışını eleştiren Özhaseki, "Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun. Ne olacak kardeşim, gidince ne olacak. Millet sizi seviyor mu? Yok. Oyunuz yüzde 1 arttı mı? Yok. İş yapacak bir haliniz var mı? Yok. Ortaya iyi bir örnek koydunuz mu? Yok. İktidara hazır mısınız? Yok. Bir tarafınızı İYİ Parti'ye yaslıyor, bir tarafınızı da HDP'ye yaslıyorsunuz. Bu nasıl iştir böyle.” dedi.

CHP’nin HDP ile ortaklığını sakladığını belirten Özhaseki, “Bir taraftan sözde milliyetçiyim diyen İP’e, bir taraftan da 'Kürtçüyüm, Türkiye'yi böleceğim' diyen PKK’nın uzantısı HDP’te yaslanarak iktidara geliyoruz numarası çekiyorlar. Bu nasıl iştir böyle. Burada başarılılar, bunu takdir ederim, kolay değil bunları bir arada tutmak. Zaten çok utangaç, mahcup tavırla söylüyorlar her zaman. HDP ile beraber olduklarını da söyleyemiyorlar. HDP dediğiniz nedir? PKK terör örgütünün siyasi uzantısı." ifadelerini kullandı.

"Kılıçdaroğlu davalarından kazandığım paralarla fakir fukaraya sucuk dağıttım"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından atılan iftiralara maruz kaldığını hatırlatan Özhaseki, "Söylenecek gibi değil, hepsi aklıma geliyor da, çok tuhaf şeyler. Tabii adliyede incelendi, oy birliğiyle, ‘Asla öyle bir şey yok, yalan, iftira denildi’. Yani Mahkeme de Kılıçdaroğlu’nun yalan söylediğini tescilledi. Davalardan kazandığım paralarla; Kılıçdaroğlu’ndan, Deniz Baykal'dan, milletvekillerinden, bazı gazetelerden, Allah bereket versin, epeyce çoğaldı. Hocalara sordum 'bu para yenir mi' diye. Kimi dedi ki 'ganimet, yemene bak', kimi de 'yeme, sen temiz adamsın ne yapacaksın paralarını' dedi. Bende o zaman karar verdim, sucuk aldım. Aşevlerinin önünde fakir fukaraya birer kilo sucuk dağıttım, binlerce kilo. Vatandaşımız bayram etti." diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı