ÖZHASEKİ: "BİZİM SİYASETİMİZİN TEMELİ HİZMET SİYASETİDİR”

ÖZHASEKİ:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki hafta sonun geçirmek üzere geldiği seçim bölgesi ilimizde bir açılışta yaptığı konuşmada "Bizim siyasetimizin temeli eser siyasetidir, hizmet siyasetidir. İdeolojik takıntılar, kamplaşmalar, kavgalar, algı operasyonları olanlar bizden uzak olsun” ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile yapımı tamamlanan Eczacı Cem Seyhan 112 Acil Sağlık İstasyonu'nun açılışı, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak Çocuk Kütüphanesi ve Müzik Okulu'nun temel atma törenine katıldı. Özhaseki, törende yaptığı konuşmada, 20 yıla yakındır iktidarda olduklarını ve yaklaşık 25 yıldır da Kayseri'de yerel iktidarda bulunduklarını kaydetti.

Sözlerinin devamında bu süre zarfında eser siyaseti yaptıklarını vurgulayan Özhaseki, şunları kaydetti. "Bizim siyasetimizin temeli eser siyasetidir, hizmet siyasetidir. İdeolojik takıntılar, kamplaşmalar, kavgalar, algı operasyonları, kafasındaki dünya düzenine götürmek için yanlış yollara sapmalar, onlar bizden ırak olsun. Öyle bir derdimiz yok bizim. Onu yapanları görüyoruz zaten ama çok şükür biz hem genel iktidarda hem de yerelde hizmet siyasetini önceledik, rehber edindik ki 21 yıl kadar ben de burada belediye başkanlığı yaptım.”

Türkiye'nin sağlık hizmetleri alanında ulaştığı noktaya da dikkat çeken Özhaseki sözlerini şöyle noktaladı. “Zamanında hastane kuyruklarına girmiş, ilaç almak için saatlerce beklemiş birisiyim. Kimi ilacı bulur, kimini de bulamazdık. Ama geldiğimiz şu noktada dünyanın en iyi yerlerinden ve ülkelerinden biri olduğumuzu söyleyebiliriz. Kim bu ülkede taş üzerine taşı koyuyorsa, kim hizmet ediyorsa hepsinden Allah razı olsun.”



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı