Özhaseki: “Başarısızlığınıza bahane aramaktan vazgeçin”

Özhaseki: “Başarısızlığınıza bahane aramaktan vazgeçin”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki sosyal medya hesabından yaptı açıklamada CHP’li İstanbul, İzmir ve Ankara Büyükşehir Belediyelerinin devletten aldıkları rakamların son iki yılda iki katına çıktığına dikkat çekip “Kar kürümekten bile acizken her seferinden ağlayıp durmayın, başarısızlığınıza bahane aramaktan vazgeçin” ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki sosyal medya hesabından yaptı açıklamada CHP’nin 11 Büyükşehir Belediye Başkanın çevrimiçi toplanıp söz verip yapamadıkları hizmetler için nasıl bahane üreteceklerini tartıştıklarını duyurup “Başarısızlığınıza bahane aramaktan vazgeçin, enerjinizi vatandaşa hizmet etmek için neler yapabileceğinize harcayın” dedi ve ekledi “ “Paramız yok, devlet para versin” bahanesine sarılmışlar. Oysa 2019’dan bugüne; İstanbul, İzmir ve Ankara Büyükşehir Belediyelerinin devletten aldıkları rakamlar son iki yılda neredeyse TAM İKİ KAT artmış durumda.

CHP’nin Belediye Başkanları, aday oldukları şehir halkına pek çok hayali vaatlerde bulunmuşlardı. Güya yönetim becerileriyle belediye bütçesini etkin bir şekilde kullanmak suretiyle başka bir kaynağa ihtiyaç duymadan bu vaatlerini hayata geçireceklerini söylemişlerdi. Ancak seçildikleri günden beri ağlıyorlar. Rutin belediye hizmetlerini bile yönetemiyorlar. Başarısızlıklarına ve becerisizliklerine her seferinde iktidarı bahane gösteriyorlar, yazık.

Yerel yönetim konusunda tecrübeli bir isim olarak beceriksizliğinize bir çözüm bulamam; ama size har vurup harman savunduğunuz bir kaynak göstereyim. Algı yönetiminiz için sosyal medya ve ajanslara ödediğiniz paraları vatandaşa hizmet olarak aktarsanız bir hayli iş yaparsınız. Kar kürümekten bile acizken her seferinden ağlayıp durmayın, başarısızlığınıza bahane aramaktan vazgeçin. Enerjinizi vatandaşa hizmet etmek için neler yapabileceğinize harcayın.”



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı