ÖZHASEKİ, YEREL YÖNETİMLERİN NABZINI TUTTU

ÖZHASEKİ, YEREL YÖNETİMLERİN NABZINI TUTTU

KAYSERİ MODELİNİ ANLATTI

   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, belediyelerin daha aktif, daha yatırımcı ve bu yolla kalkınmanın öncüsü olabilmeleri için 6 ayrı bölge toplantısıyla AK Partili tüm belediye başkanlarını bir araya getirdi. Yerel yönetimlere Özhaseki damgasının vurulduğu toplantılara toplam 863 belediye başkanının yanı sıra, AK Parti´nin ilgili yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri katıldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, MYK´daki görevine başlar başlamaz yerel yönetimlere el attı ve birbiri ardına Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı yaptı. Ankara, Kocaeli, Erzurum, Kayseri, Afyon ve Elazığ´da yapılan istişare toplantılarına AK Partili 18 büyükşehir, 30 il, 588 ilçe ve 227 belde belediye başkanı ile bu belediyelerin meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, AK Parti il başkanları ve il yönetimlerinin ilgili yöneticileri katıldı. AK Parti belediyeciliğinin ve dolayısıyla Türkiye´deki yerel yönetimlerin başarı grafiğinin artırılması için tecrübelerini aktaran ve katılımcıların görüşlerini alan Mehmet Özhaseki, dört ana başlıkta yerel yönetim anlayışının nasıl olması gerektiğini anlattı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, belediye başkanlarından halkın içinde olmalarını, gururdan ve kibirden uzak, mütevazı yaşamalarını, şan ve şöhretten uzak durmalarını, lüks ve israftan kaçınmalarını istedi. Toplantılarda dünya ve Türkiye´deki yerel yönetimlerin tarihi gelişimini aktaran ve belediyecilik anlayışının bugün hangi noktada olduğunu ifade eden, yerel yöneticilerin değişime ayak uydurması gerektiğini vurgulayan Mehmet Özhaseki, konuşmalarında genel siyasi değerlendirmeler de yaptı.
Yerel Yönetimler İstişare Toplantıları için gittiği illerde sivil toplum kuruluşları ve gönüllü teşekküllerle de bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, halkın nabzını tuttu. Özhaseki, belediye başkanlarından da sivil toplum kuruluşları ile sıcak ilişki kurmalarını ve onlarla ortak projeler gerçekleştirmelerini istedi.
İstişare toplantılarıyla Kayseri´de ortaya koyduğu model belediyecilik anlayışını tüm Türkiye´deki yerel yönetimlere aktaran AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, 1 Kasım seçimlerinden sonra da istişare toplantılarını aynı hızla devam ettirecek.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı