ÖZHASEKİ TAM BİR İTTİFAK ADAYIDIR

ÖZHASEKİ TAM BİR İTTİFAK ADAYIDIR

ANKARA ESKİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK´TEN ÖZHASEKİ YORUMU

CNN Türk´te yayınlanan gazeteci Hande Fırat´ın sunduğu Gece Görüşü programına telefonla bağlanan Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek´ten çarpıcı açıklamalar geldi.

Milliyet Gazetesi´nin haberine göre, programda gazeteciler AK Parti ve CHP´nin Ankara adayını tartıştı. Ankara üzerine konuşan gazetecilerin Melih Gökçek zamanında yapılan dinozor parkla ilgili eleştirileri üzerine Gökçek canlı yayına bağlandı. Gökçek yayında, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki´ye övgü ve destek dolu sözler sarfetti.

BEN MEHMET ÖZHASEKİ´NİN ADAYLIĞINI ÇOK İSTEDİM.

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, MHP Lideri Devlet Bahçeli´nin kendisi için sarfettiği sözlere de değinerek, ?Sayın Bahçeli´nin benim için kullandığı ifadeler beni onore etmiştir. Ben bunu hayatım boyunca unutmayacağım. Benim için Bahçeli´nin söyledikleri şereftir. Ben hayatım boyunca bölen olmadım, bundan sonra da böyle olacak. Sayın Özhaseki´nin geçmişi ülkücüdür. Sağı toparlayacak isimdir. Özhaseki tam bir ittifak adayıdır. Tak diye oturmuştur? dedi.

Gökçek sözlerinin devamında, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ile ilgili de eleştirilerde bulunarak, ?Sayın Mansur Yavaş 44 almış şimdi 44 cepte. Yok öyle bir şey. Ben mesela 55 adıktan sonra birisinde 38.5 aldım birisinde 45 aldım. Bu ne demek? Demek ki her seçimin ayrı şartı var, ayrı değerlendirmesi var. Mansur Yavaş´ın karşısında Özhaseki gibi klas bir isim var. Peki Mansur Yavaş kimdir? Beypazarı´nda iki dönem belediye başkanlığı yapmış. Ve 2 dönem belediye başkanlığı döneminde 1 tane turistler için tuvalet yapmamış, Millet Ayaş´a gidiyordu tuvalet için! Böyle bir belediye başkanını kalkıp Özhaseki ile nasıl mukayese edeceksiniz? Sayın Özhaseki´ye elimden gelen desteği vereceğim. Bana ne görev düşüyorsa onu yapacağım? dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı