ÖZHASEKİ KAYÜ ÖĞRENCİLERİNE ŞEHİRLEŞME DERSİ VERDİ

ÖZHASEKİ KAYÜ ÖĞRENCİLERİNE ŞEHİRLEŞME DERSİ VERDİ

AK PARTİ GENEL BŞK. YRD. ÖZHASEKİ ÜNİVERSİTELİLERE KENTLEŞME´NİN İNCELİKLERİNİ ANLATTI

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki Erciyes Üniversitesi Camii´sinde kıldığı ?Cuma Namazı´ çıkışında üniversiteli genç yüreklere aşure ikramında bulunup; Kayseri Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Dersi´nde ?Yerel Yönetimler ve Kentleşme´ konusunu büyüteç altına alıp kentleşmenin incelikleri konusunda bilgiler verdi?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ve beraberindeki ilimiz protokolü Erciyes Üniversitesi Camii´sinde kıldığı ?Cuma Namazı´ çıkışında üniversiteli genç yüreklere ve vatandaşlara aşure ikramında bulundular?

Sosyal medyasında ?Bu Cuma namazını Erciyes Üniversitesi Camii´sinde genç kardeşlerimizle kılmak nasip oldu. Namaz sonrası da gençlerimize bırakılacak en güzel emanet olan birliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmesi niyetiyle aşure ikramında bulunduk. Rabbim kabul buyursun inşallah? paylaşımında bulunan Özhaseki aşure kazının başında da son derece keyifli görüntüler sergilerken, genlerle iletişim halinde olmaktan duyduğu keyif kameralara yansıdı?

Kayseri Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Dersi´nde ?Yerel Yönetimler ve Kentleşme´ konusunu büyüteç altına alıp kentleşmenin incelikleri konusunda üniversiteli genç yürekler ve salonu dolduran protokol üyelerine bilgiler veren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki ?Sağlıksız ve kimliksiz kentlere sahip olduk. Şehirler insanların aynası gibidir ancak bizim şehirlerimiz bizi yansıtmaz oldu?  Sokağa çıkıpta Selçuklu´dan, Osmanlı´dan izler bulabilmek mümkün mü? Şehircilik adına bizimkine Arabesk medeniyeti denilebilir ancak ? ifadesini kullandı?

Özhaseki sözlerinin sonunda ?Kültür medeniyet insanlar arası hoşgörü de şehirlerde gelişir. Şehirler canlı organizmalardır ve gözetime ihtiyacı vardır. Koruyup kollarsanız gelişir. ? dedi ve ilimizdeki gelişimleri ve kendi Belediye başkanlığı süresince hayata geçirdiği çalışmaları anlatıp örnekler verdi.



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor