ÖZHASEKİ, ERZURUM´DA GERÇEKLEŞTİRİLEN AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BÖLGE TOPLANTISI´NI DEĞERLENDİRDİ

ÖZHASEKİ, ERZURUM´DA GERÇEKLEŞTİRİLEN AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BÖLGE TOPLANTISI´NI DEĞERLENDİRDİ

ÖZHASEKİ: ?ORTAK AKLI HAREKETE GEÇİRDİK?

?AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Erzurum´da düzenlenen "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"na ilişkin, "AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantılarını 6 ilimizde bütün belediyelerimizi toplayarak gerçekleştireceğiz. Hem belediye başkanlarımızı eğitmiş olacağız hem de taleplerini alarak projelerini takip edeceğiz. Şehirlerimizin sorunlarının çözülmesi için belediye başkanlarımızı; bakan yardımcılarımız, ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri ile Erzurum´da Yerel Yönetimler Bölge Toplantımızda buluşturduk. Geniş bir istişare ortamı sunarak ortak aklı harekete geçirdik.? dedi.

AK Parti´nin 15 ilden; 104 belediye başkanı, il genel meclis başkanları, il yerel yönetimler başkanları, il kadın ve gençlik kolları başkanlarının katılımıyla Erzurum´da düzenlenen "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı" sona erdi.

Mehmet Özhaseki, toplantının kapanışında yaptığı konuşmada, Erzurum´u cazibe merkezi konumunda olması nedeniyle tercih ettiklerini söyledi.

Toplantıya 100´den fazla belediye başkanının katıldığını ifade eden Özhaseki, "AK Parti olarak bu bölgede ilk defa böyle bir toplantıyı yaptık. Bu kadim şehirde böyle bir toplantıyı yapmak gerçekten çok güzel bir şey. Onlarla istişare ve değerlendirme toplantısı oldu ve deneyimli belediye başkanları birikimlerini paylaştılar. Soruları olan arkadaşlarımızla karşılıklı sohbet havasında ortam oluşturduk." diye konuştu.

Özhaseki, belediye başkanlarıyla mevzuat ve yönetimle ilgili konuların konuşulduğunu belirterek, halkla ilişkiler ve finans yönetimi hakkında tecrübelerin paylaşıldığını dile getirdi.

Bütün belediye başkanlarını dinleyerek, onların ihtiyaçlarının neler olduğu ve bunları nasıl çözebilecekleri hakkında tek tek görüşme gerçekleştirdiklerini aktaran Özhaseki, sözlerini şöyle sürdürdü:

"AK Parti Genel Merkezi olarak düşündüğümüz bir takım ahlaki prensipleri, daha önce manifestoda da yazdığımız ve ilan ettiğimiz konuları arkadaşlarımıza burada bir kez daha hatırlattık ve 5 yıl boyunca uymaları gereken kuralları kendilerine tek tek söyledik. Tüm Türkiye´de bu toplantıları inşallah gerçekleştireceğiz ve hem belediye başkanlarımızı eğitmiş olacağız hem de taleplerini alarak projelerini takip edeceğiz."

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de söz konusu toplantıyla yeni bir döneme girdiklerini kaydederek, "Göreve yeni başlayan belediye başkanı arkadaşlarımızla tecrübe paylaşımı oldu. Geçmişten bu yana AK Partili belediyeler olarak birbiriyle yardımlaşan ve yaptığımız hizmetleri birbirine örnek gösteren anlayışımız söz konusuydu. AK belediyeciliğin anlayışını yeniden tazeledik." ifadesini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı