ÖZER AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

ÖZER AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

ŞİDDET, KADIN CİNAYETLERİ, ÇOCUK İSTİSMARI, VE ENGELLİ HAKLARI İLE İLGİLİ GÖRÜŞME YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları il Başkanları; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü Ziyaret ederek; kadına şiddet, kadın cinayetleri, çocuk istismarı, ve engelli hakları ile ilgili görüşme yaptı.

Şehrimizde ve ülkemizde kadına şiddetin gün geçtikçe arttığını, kadına ve çocuğa zarar veren, fiziksel, cinsel psikolojik ve sosyal şiddet uygulayanlara artık dur denilmesi gerektiğinin altını çizen CHP İl Başkani Ümit Özer, kadına yönelik şiddetin önlenebilmesi ve şiddetle mücadele edilebilmesi için temelinde yatan sorunların ve ortak akıl ile harekete geçilerek, gerekli tedbirlerin önceden alınmasının gerektiğini belirtti.

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer; ''Koruyucu tedbir kararlarının bugüne kadar işe yaramadığını hepimiz çok iyi biliyoruz, önemli olan şiddete ve istimara engel olmak, çocuklarımıza ve kadınlarımıza fiziksel, cinsel, ruhsal, şiddet uygulatmamak için gerekeni önceden yapmaktır'' dedi.

Şiddetin altında yatan sebeplerin büyük kısmının bozulan toplum yapımızdan kaynaklandığını belirten ÖZER; ekonomik sıkıntılar, maddi kaygılar ve öğrenim durumu da, maalesef şiddete ve istismara yatkınlığı artırıyor. Kayseri ilimiz de kadına şiddetin en çok görüldüğü illerden biri, bu anlamda Kayseri'de daha çok çalışmamız gerektiğini vurgulayan Özer; Kadın haklarının en büyük savunucusu olan Cumhuriyet Halk Partisi olarak elimizden geleninin en fazlasını yapmakla yükümlüyüz.. Kadınlarımız, çocuklarımız ve engelli vatandaşlarımız asla yalnız değillerdir, engelli vatandaşlarımız bir çok hakka sahiptir fakat günümüzde bunu lütufmuş gibi gösterenlere buradan seslenmek istiyorum, engellilere ve ihtiyaç sahibi ailelerimize sunulanlar LÜTUF DEĞİL HAKTIR!

Kadın sığınma evleri hakkında da bilgi alan Ümit ÖZER; orada ki kadınlarımız el işleri yapıyor, birşey üretmek için ve ekonomik gücünü kazanabilmek için çalışıyorlar, onlara acilen istihdam sağlanmalı, destek olunmalıdır, şiddet gören istismara uğrayan hiçbir kadınımız hiç bir çocuğumuz yalnız değildir. Maddi ve manevi tüm desteklerimizi var gücümüzle vermek zorundayız, yok saymaz ve yok saydırmayız, onların haklarını savunmak için daima hazırız!

Kayseri'de kadına şiddeti ve istismarları bitirmek için var gücümüzle çalışacağız, mağdur etmemek için çabalayacağız, mağdur olanların ise sesi olacağız. Adalet mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz diyen ÖZER '' Cumhuriyet Halk Partisi sizlerin daima yanında, daha güçlü olmak için el ele vereceğiz. ''Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz'' diyerek sözlerini tamamladı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı