MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI KAYSERİ ŞUBESİ

MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI KAYSERİ ŞUBESİ

13. GENEL KURULUNA GİDİYOR


Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi yarın 13´üncü Genel Kuruluna gidiyor. Mevcut Şube Başkanı Ersin Fener´in yaptığı açıklamada, seçime tek liste ile girilerek mevcut Başkan Ersin Fener, 13´üncü dönemde de Şube Başkanı oluyor. Başkan Fener haber merkezimize yapmış olduğu açıklamada, ?tek liste ile seçime gidiyoruz ancak, katılımın yüksek olması bizi motive eder? diyerek üyelerine katılım çağrısında bulundu.
Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi 13. Genel Kurulunu yarın gerçekleştiriyor. Yarın yapılacak Genel Kurulun ardından, 17 Ocak Pazar günü mevcut Başkan Ersin Fener tekrar tek liste ile seçim yapacak. Ersin Fener, yapılacak genel kurulu ve seçimi haber ekibimize değerlendirdi.
Fener, yapmış olduğu açıklamada ?tek liste ile seçime gidiyoruz ancak, katılımın yüksek olması bizi motive eder? diyerek şu açıklamalarda bulundu; ? 12´nci dönemin sonuna geldik. Cumartesi ve Pazar günü Genel Kurulumuz var. 2615 üyemizle birlikte şuan itibaren tek listeli Genel Kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Makine Mühendisleri olarak bizim misyonumuz; meslekte birlik yapısını devam ettirip, birlik ve beraberlik içerisinde o ruhu muhafaza ederek Genel Kurulu yaşatmaktır. Bu doğrultuda yıllardır olduğu gibi 12´nci dönemde meslekte birlik yapımız vardı, üyelerimiz genel olarak birlikte üreten, karar alan ve birlikte uygulayan bir odacılık anlayışını sürdürülebilir kıldık. Bu dönem içerisinde yine meslektaşlarımızla istişarelerimiz neticesinde tek listeli bu birlikteliği muhafaza ettik. Ben meslektaşlarımıza, Genel Kurulumuzda ve seçimimizde bizleri yalnız bırakmamalarını istiyorum. Her ne kadar tek liste de olsak katılımın yüksek olması bizi motive ediyor, sorumluluğumuzun daha bilincinde olmamızı sağlıyor. Bu noktada değerli meslektaşlarımızın katılımını biz talep ediyoruz. İnşallah 13´üncü dönemde de meslektaşlarımızla birlikte, ilimize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet edecek şekilde geçekleştireceğiz. İnşallah odamız ve meslektaşlarımız için hayırlı sonuçlar doğurur.?
HABER: M. EMRE KİPMAN



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik