ÖZEL BİLGENESİL OKULLARI’NDA ÖDÜL TÖRENİ

ÖZEL BİLGENESİL OKULLARI’NDA ÖDÜL TÖRENİ

RESİM, ŞİİR VE HALK OYUNLARI’NDA YARIŞMA YAPILDI

Özel Bilgenesil Okullarında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen Resim, Şiir ve Halk Oyunları yarışmalarında ödül alan öğrencilerin ödül töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen törende öğrenciler coşkuyla ödüllerini alırken okul yöneticileri ve veliler alkışlar eşliğinde öğrencilere destek oldu.

Özel Bilgenesil Okulları’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllerini düzenlenen törenle aldılar.

Kürsüye açılış konuşmasını yapmak için davet edilen Bilgenesil Okulları Eğitim Koordinatörü Ülkü Döngel, ''Cumhuriyetimizin 98. yılını büyük bir gururla kutladık. Kutlamaya devam ediyoruz. Ulu Önder Atatürk'ün söylediği gibi 'Cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak ve yükseltecek sizlersiniz' çocuklar sizler bizim geleceğimizsiniz. Cumhuriyete sahip çıkacak olan nesiller yine sizlersiniz. Bunun farkındalığıyla bu bilinçle kendinizi derslerinize ve gelişiminize adamanızı istiyoruz. Sevgili çocuklar sporla, sanatla, bilim ile kendinizi donatacaksınız. Güzel Ahlakla da bunu taçlandıracaksınız. Cumhuriyet sizlerin omuzlarında yükselecek. Cumhuriyeti yaşatmak anlamak adına okulca yaptığımız etkinliklerden biride yarışmalar düzenlemekti, yarışmaya katılan öğrencilerimi canı gönülden kutluyorum. Yarışmayı düzenleyen öğretmenlerimi de tebrik ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Ödül alan öğrenciler sahneye davet edilerek ödüllerini almalarının ardından, öğrenciler sahnede Halk Oyunu oynayarak etkinliği süslediler. Gösterinin ardından etkinlik sona erdi.



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”