ÖZDİLEK, ÇOK ACİL PUAN ALMALIYIZ”

ÖZDİLEK,  ÇOK ACİL PUAN ALMALIYIZ”

Rakibin kim olduğu artık önemli değil, önemli olan puan almak”

HABER İZLE

Süper Lig'de bu hafta sonu liderlik hesapları yapan Beşiktaş'a konuk olacak Kayseri Erciyesspor'da antrenmanlar devam ederken, Teknik Direktör Mehmet Özdilek kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyerek değerlendirmelerde bulundu. Özdilek basın toplantısına başlarken Şadan Kalkavan için başsağlığında bulundu ve Beşiktaş maçı için Rakibin kim olduğu artık önemli değil, önemli olan puan almak” diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Şadan Kalkavan'ın hayatını kaybetmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek basın toplantısına başlayan Kayseri Erciyesspor'un Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Gençlerbirliği karşılaşmasının yankılarını ve Beşiktaş ile oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını değerlendirdi.

Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde oynadığı Gençlerbirliği maçının ilk yarısını ve ikinci yarısını ayrı ayrı değerlendiren Özdilek, kişisel ve takım hatalarının artık yaşanmaması gerektiği savunarak, Gençlerbirliği karşısında ilk yarıda çok kötüydük. İkinci yarıda ise 10 kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele vardı. Ama ligin boyu kısaldığı gerçek süreçte, bu tip mücadeleler bizi fazla ileriye taşımayacaktır. İçerdeki maçlar avantaj gibi görünüyor ancak, sahamızdaki maçlarımızda daha çok koşmamız daha çok çalışmamız gerekiyor. Rakipten çok daha iyi olmalıyız. Bu süreçte oynayacağımız her maç çok önemli. Rakibi düşünmekten çok, biz neler yapmalıyız buna çalışmalıyız” dedi.

RAKİBİN KİM OLDUĞU ARTIK ÖNEMLİ DEĞİL”

Hafta sonu oynayacakları Beşiktaş karşılaşmasının zor bir müsabaka olacağını belirten Özdilek, artık rakiplerin kim olduğuna bakılmadan puan için sahada olacaklarının altını çizerek, Bu süreçten sonra oynayacağımız her maç, her rakip çok önemli. Daha iyi neler yapabiliriz bu düşüncelere yoğunlaştık. Bu hafta çok güçlü bir rakiple oynayacağız. Bu saatten sonra rakibin kim olduğu çok önemli değil. Çok acil puan ve puanlara ihtiyacımız var. Geçen hafta oynadığımız maçta güven adına sarsılmalar oldu. Bu hafta bunu telafi etmeliyiz. Oyuncularıma hep söylüyorum, kaybedebiliriz ama geçtiğimiz haftada ki gibi kaybetmeye tahammülümüz yok. Son maçtaki sahada ki duruşumuz ne benim oyuncularıma yakışıyor, ne de takımımızı yansıtıyor. Tekrar ayağa kalkma adına Beşiktaş maçı bizim için çok önemli. Çok zor bir müsabaka oynayacağız. Hangi rakibe karşı oynadığımız çok önemli değil. Bugün itibariyle bizim için geçerli olan en önemli nokta alacağımız puanlardır. Karamsar bir tablomuz yok. Oyuncu gurubumuza inanıyoruz. Bulunduğumuz yeri hak eden bir görünüme sahip değiliz. Buranın daha da üzerinde olmamız gerekiyor. Beşiktaş maçı geri gelme, öz güveni yakalama, doğru oynama adına önemli bir müsabaka olacak. Geçmişe bakarak yeniden başlangıç yapamazsınız ama bugünü bir son yapıp yeniden başlayabilirsiniz. Bizde oynadığımız son maçı değerlendirerek başlangıç yapmak zorundayız. Oyuncularımız bu anlamda bizleri tekrar ümitlendiriyor. Zorlu bir süreç yaşıyoruz ama bu süreçten kurtulacak bir ekibe sahibiz. Kaliteli bir oyuncu profilimiz var. Başlangıcı da Beşiktaş maçı olacaktır diye ümit ediyorum” dedi.

Takımda Boye'nin kırmızı kart cezalısı olduğunu söyleyen Özdilek, Barış Memiş'in de sakatlandığını ve en az 3 hafta takımla birlikte olamayacağını söyledi. Geçen hafta takımda yer alamayan Yasin'in ise takıma döndüğünü açıkladı.

Mavi-siyahlılar, Beşiktaş deplasmanının hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti.



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti