ÖZDE GIDA UNLU MAMÜLLERİ

ÖZDE GIDA UNLU MAMÜLLERİ

KÖŞK MAHALLESİLDE AÇILDI

Özde Gıda Unlu Mamulleri Köşk Mahallesinde açıldı? Sevgili İZLEYİCLER; Özde Gıda Unlu Mamulleri, zengin ürün çeşidi, tazeliği ve uygun fiyatları ile hizmet kalitesini dünya standartlarına çıkartarak Köşk Mahallesi sakinlerine hizmet sunmayı amaç edindiği mekanını törenle açtı. Yaş pasta, kuru pasta, tatlılar, ekmekler, galetalar, yufka ve börekler, sütlü tatlılar olmak üzere geniş ürün yelpazesi ile Köşk Mahallesi Kışla caddesinde ilimiz sakinlerine hizmet sunmaya başlayan Özde Gıda Unlu Mamüller kısa zamanda semt sakinlerinin vazgeçilmez adreslerinden biri olmayı hedefliyorlar?
Özde Gıda Unlu Mamulleri Köşk Mahallesi Kışla Caddesinde ilimiz sakinlerine hizmet vermeye başladı? Güler yüzlü personeliyle müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi amaç edinen Özde Gıda Unlu Mamulleri, yaş pastalar, specıal ürünler, kekler, kuru pastalar, tatlılar, ekmekler, galetalar, yufka ve börekler, sütlü tatlılar olmak üzere yüzlerce ürün çeşidiyle ilimiz sakinlerinin damak tadına hitap edip kısa zamanda ikinci adres olmayı hedefliyor?
Türk ve dünya mutfaklarının 64 çeşit ekmek, 100´den fazla pasta ve unlu mamül ürünleri ile dikkatleri üzerinde toplayan Özde Gıda Unlu Mamulleri, çağının gereklerine uygun olarak sürekli ürün geliştirme çalışmaları yapmanın yanında, mevcut olan geleneksel ürünlerin korunması ve unutulmaması için de alışılagelmiş damak tatlarını gündemde tutmayı hedefliyor.
İnsan sağlığına verdiği önemi işletmenin temizlik ve hijyenik görüntüsü ile kanıtlayan ve Gıda Kodeks ve mevzuatlarına eksiksiz uyarak, çevreye duyarlı, yenilikçi yapısı ile yaşam kalitesini zirveye taşımayı hedefleyen Özde Gıda Unlu Mamulleri, ilimiz sakinlerinin vazgeçilmezlerinden biri olmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmazken açılış törenine Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Kayseri eski Milletvekili İrfan Başyazıcıoğlu, İl Müftü Vekili Galip Koçer, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Kay Grup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya, Kayseri Ticaret Odası Muhasip Üyesi Bahri Coşkun, Dadaloğlu Vakfı Başkanı Fehmi Özhan, davetliler ve vatandaşlar iştirak etti.
Dua eşliğinde kurdelası kesilerek açılan Özde Gıda Unlu Mamulleri´nin İşletme Sahibi Mehmet Özdemir haber ekibimize yaptığı değerlendirmede hedefleri ile ilgili olarak şu bilgileri verdi? ?Özde gıda ailesi olarak, Özde Gıda Unlu Mamullerini halkımızın hizmetine sunmaktan şeref duyuyoruz. 64 çeşit ekmeğimiz var. 100´lerce çeşit pastalarımız bulunmaktadır. Ulusal çapta bir marketin Ankara ve İç Anadolu bölge sorumlusuyuz. Onların mağazalarında unlu mamulleri üretiyoruz. Ekmek, pasta ve tatlı çeşitleriyle hizmet veriyoruz. Şimdide kendimize özel şubemizi köşk mahallesinde kışla caddesinde açtık. Kaliteden ödül vermeden, hijyeni on planda tutarak, ismimize yakışır bir şekilde hizmetimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Diğer şubelerden farklı olarak ürün çeşidiyle ve çalışan personelimizle farklıyız?
HABER: M.Y.NACAK



"Mart ayında 159 ülkeye 323 milyon 447 bin dolar ihracat yaptık"

"Kayseri’nin ihracatı aylık bazda artmaya devam ediyor"

Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık