OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Kayseri`de otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Kaza, Kayseri-Sivas yolunun 14. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre B.B. (25) yönetimindeki 38 UU 856 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. B.B. ve A.C., takla atan otomobilin içerisinden fırlayarak tarlaya uçtu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, B.B.`nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan A.C. ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alınırken, B.B.`nin cenazesi yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.
Bir vatandaş kaza anını anlatarak, "Balkonda çay içiyordum. Birden gürültü duydum. Araç hızlı gidiyordu. 5 defa takla attı. Şarampole yuvarlanınca ışıkları söndü" dedi.
Polis ekipleri kazanın meydana geldiği yolda olası bir kazayı engellemek için güvenlik önlemleri alırken, yaralının sağlık durumunu iyi olduğu öğrenildi.
Kazadan sonra hurdaya dönen otomobil çekici ile kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYSERİ`DE TRAFİK KAZALARI: 7 YARALI

Kayseri`nin Bünyan ve Pınarbaşı ilçelerinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında toplam 7 kişi yaralandı.
Alınan bilgilere göre, Bünyan ilçesi Köprübaşı Mahallesinde (Kayseri-Malatya Karayolu`nun 56`ncı kilometresi) E.A. yönetimindeki 38 plakalı aracı ile Bünyan ilçesi istikametinden Kayseri-Malatya karayoluna çıkmak isterken, Kayseri istikametine seyir halinde bulunan A.Ö. yönetimindeki 38 plakalı araçla çarpıştı. Kayseri istikametine seyir halinde bulunan M.D. yönetimindeki 34 plakalı araç da kaza yapan araçlardan birine çarptı.
Kazada, 38 plakalı araç sürücüsü E.A. hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı ve sevk edildiği Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 38 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Ü.Ş. ve 34 plakalı araçta yolcu olarak bulunan E.D. ile N.N.D. sevk edildikleri Bünyan Devlet Hastanesinde tedavilerine devam ediliyor.
Öte yandan, Pınarbaşı ilçesi Kızılhan Mahallesinde A.Ş. yönetimindeki 34 plakalı otomobil ile Kayseri istikametinden Pınarbaşı istikametine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan A.Ş. Pınarbaşı Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Diğer yaralılar Ş.C. ve M.E.Ş. ise Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 



Kayseri’de hapis cezası bulunan 132 kişi yakalandı

KOM'dan kaçakçılara darbe

Kayseri'de 1 haftada 5 kişiye terörden işlem yapıldı

Zehir taciri polisten kaçamadı

Duramayan tır, 5 aracı biçti: 9 yaralı

Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı

Otomobil belediye otobüsüne çarptı: 4 yaralı

Avukata saldıran kadına 14 yıl 14 aya kadar hapis cezası talebi

84 polis ile aranan şahıslara operasyon

Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu