OTOBÜS ŞÖFORÜNDEN İNSANLIK DERSİ

OTOBÜS ŞÖFORÜNDEN İNSANLIK DERSİ

İlimizde yaşanan bir olay bize insanlığın hala ölmediğini hatırlattı. Olayın kahramanlarından 042 numaralı Büyükşehir Belediyesi Otobüs şöforü Hidayet Şahin yolda bulduğu cüzdan ve içindeki 1.400 lira ile 15 bin liralık çeki sahibine teslim etti. Cüzdanı

042 numaralı otobüs şöforü Hidayet Şahin, Belsin seferini yaparken kırmızı ışıkta durduğu esnada asfaltta bir cüzdan gördü. Aracından inerek, cüzdanı alan otobüs şoförü, içerisinde 1.400 tl nakit para ile 15 bin liralık çek olduğunu gördü. Bunun üzerine hareket merkezine gelen Şahin, cüzdanı merkez amirlerine teslim ederek sahibinin bulunmasını sağladı.

                Uzun uğraşlar sonucunda cüzdanın sahibinin avukatına ulaşan Şahin ve merkez amirleri, Mehmet Özçelik`i parasını alması için davet etti. Cüzdanının kaybolduğunu ve paralardan umudunu kesen emekli polis memuru Mehmet Özçelik, gelen haberle büyük sevinç yaşadı. Hemen merkez amirliğine giden Özçelik, kaybettiği cüzdanını ve içindeki paralarını  otobüs şoförü Hidayet Şahin`den teslim aldı.

                042 numaraları otobüs şoförü Hidayet Şahin, bugüne kadar boğazından haram lokma geçmediğini belirterek, `` Cüzdanı bulduğumda bir an bile tereddüt etmedim. Sahibini bulmak için elimden geleni yaptım.`` diye konuştu.

                Emekli olduktan sonra tarımla uğraştığını ve bu nedenle birçok yere borcu olduğunu belirten, cüzdan sahibi Mehmet Özçelik, ``Hidayet Şahin`e minnettarım. İnsanlık halen ölmemiş`` dedi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor