OSMAN ÖZKÖYLÜ KOLLARI SIVADI!

OSMAN ÖZKÖYLÜ KOLLARI SIVADI!

Bank Asya 1.Lig temsilcimiz Kayseri Erciyesspor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Osman Özköylü yeni sezonda iddialı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezona Fikret Yılmaz’la başlayan ve alınan başarısız sonuçların ardından Kemalettin Şentürk ile anlaşan temsilcimiz Kayseri Erciyesspor, sezonun bitmesinin ardından ilk iş olarak Şentürk’le yolları ayırıp Osman Özköylü’yü teknik direktörlüğe getirdi.

 

Yeni sezonda iddialı bir kadro oluşturmak isteyen temsilcimizde çiçeği burnunda teknik adam da daha imzası kurumadan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başarılı bir takım oluşturmak istediğini belirten teknik adam, “Kayseri Erciyesspor ile beraber temiz bir sayfa açıyorum. Yönetim bana güvendi ve takımı bana emanet etti. Ben de bu güveni boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

 

ÖZKÖYLÜ “TECRÜBELİ BİR KADRO İLE BAŞARI SAĞLAYACAĞIZ”

 

Yeni sezonda daha tecrübeli ve iddialı bir takım kurmak istediğini belirten Özköylü, “Bank Asya’nın kalitesine uygun oyuncuları transfer edeceğiz. Tecrübeli bir kadro oluşturup Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Takımdan ayrılacak ve takıma alınmasını istediğim oyuncuların listesini yapıp güzel bir kadro ile sezon hazırlıklarımıza başlamak istiyorum. Takımda hali hazırda bulunan oyuncuların performanslarına göre gidecek oyuncuları belirleyeceğim. Gençlere bende önem veriyorum ama tecrübeden de yanayım. Güzel bir hava yakalayıp güzel işler başarmak istiyorum.” dedi. (spor servisi)

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti