OSHANİWA KAPANIN ELİNDE KALACAK

OSHANİWA KAPANIN ELİNDE KALACAK

KAYSERİSPOR MU, ANTALYA MI ALACAK?

Süper Lig´de kalmayı sağlayan Kayserispor´da gelecek sezonun hazırlıkları devam ederken, transfer çalışmaları da hız kazandı. Kayserispor´un transfer haritasında yer alan Juwan Oshaniwa´ya Antalyaspor´da talip oldu.
Kayserispor´da daha önce ismi duyurulan ve transfer konusunda büyük ilerleme kaydedildiği vurgulanan Juwon Oshaniwa´ya Antalyaspor´da talip oldu. Transferde sol bek mevkisini güçlendirmek isteyen Kayserispor, Oshaniwa için düğmeye basarken, Antalyaspor´da aynı oyuncuyu gündeme alarak görüşmelere başladı.
İskoçya Premiership ekibi Heart of Midlothian´da (Hearts) forma giyen 25 yaşındaki Juwon Oshaniwa ise kendi ülkesindeki bir medya kuruluşuna verdiği röportajda ?Antalyaspor ile Kayserispor´un, menajerim Ladi Salami ile temasa geçtiğine inanıyorum. Hearts´ın cevabını bekliyorum ve eğer takımlar anlaşırsa neler olacağını göreceğiz. Antalyaspor ile Kayserispor´un ilgisi gururumu okşadı? dedi.
Defansın solunda forma giyen Nijeryalı oyuncunun kariyeri ise şöyle;
Juwon Oshaniwa (1990 14 Eylül doğumlu) sol ayak olarak, İskoç kulübü Heart´ta oynayan Nijeryalı futbolcu. Daha önce İsrail´de Kwara United, Lobi Stars, Nijerya´da Sharks ve Ashdod için oynadı. Oshaniwa Nijerya milli takımı ile Uluslararası Afrika Kupası ve 2014 FIFA Dünya Kupası´nda oynadı.
(SPOR SERVİSİ)



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti